KozaquilcosHoeveel kost de conservering van fruit koude opslagWat zijn de uitstaande problemen in de

  • vrijgavetijd:2022-07-16 18:44:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:442
  • Korte omschrijving:

    Kozaquilcos,De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gew

Artikel inhoud

De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

KozaquilcosHet duurt -uurs na de installatie van het gecontroleerde atmosfeer magazijn om de goederen te deponeren, zodat de door de goederen vereiste temperatuur snel wordt voldaan en de gecontroleerde atmosfeer-opslagapparatuur normaal kan werken.

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

Langfang CityHet type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de frequentie, de cyclus,KozaquilcosKleine bedrijf voor koelopslag, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel,KozaquilcosInstallatieprijs van koude opslag, dragend antivries, vochtbestendig, enz.

Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.


KozaquilcosHoeveel kost de conservering van fruit koude opslagWat zijn de uitstaande problemen in de industrie



Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Het magazijn heeft een breed scala van temperatuurcontrole. De selectie, lay-out en windsnelheid veld beschrijving van koelapparatuur zijn geschikt voor de koeling behoeften van verschillende goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie, registratie en actieve apparatuur.

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Proces van toepassingDe apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


KozaquilcosHoeveel kost de conservering van fruit koude opslagWat zijn de uitstaande problemen in de industrie



De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.

indexTijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

Voor de installatie van koeleenheid moet een olieafscheider worden geïnstalleerd voor semi-verzegelde of volledig verzegelde compressor, en een passende hoeveelheid olie moet in de olie worden toegevoegd. Wanneer de verdampingstemperatuur lager is dan -- “ objectafscheider;, moet een gasvloeistofafscheider en een passende hoeveelheid koelolie worden toegevoegd.

De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.

KozaquilcosTijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet,KozaquilcosOntwerp en installatie van koude opslag, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Gezinnen zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het van groot belang om materialen met een goede thermische isolatie te selecteren. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en in het productieproces van koude opslag, zal er geen condensatie in de koude opslag van de installatie. Condensatie in de koude opslag of in de isolatietlaag is schadelijk. Onomkeerbare schade of vervorming vindt plaats in de nieuwe externe isolatie, en de uitwendige oppervlaktetemperatuur van de externe wand verandert sterk. Bijvoorbeeld, de isolatie en geluidsisolatie van polyurethane isolatiebord zijn relatief goed, die in veel industrieën kunnen worden gebruikt. Zoals we allemaal weten, heeft de koelopslag grote eisen voor de thermische isolatie van bouwmaterialen. Als het thermische isolatie effect van bouwmaterialen niet goed is, zal de koude opslag meer energie verbruiken tijdens het gebruik en kan niet garanderen dat een goede koeling effect. De prestaties van polyurethaan isolatiebord voldoen aan de bouweisen van koude opslag, zodat een groot aantal polyurethane isolatieworden moeten worden gebruikt bij de bouw van algemene koude opslag. Vervolgens, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!