Chenandega.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWat zijn de technische param

  • vrijgavetijd:2022-07-22 20:01:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:311
  • Korte omschrijving:

    Chenandega.kgm,De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de

Artikel inhoud

De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom,Chenandega.kgmfabrikant van een koelinstallatie voor snelle bevriezing, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Chenandega.kgmNa het inloggen van de applicatie /PC van de gebruiker, kan het verse-keeping magazijn de operationele status en relevante parameters van de air conditioner in real time bekijken. In het geval van luchttoevoer, overschrijding van de luchttoevoer en andere storingen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.

De brede, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.


Chenandega.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWat zijn de technische parameters



Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis,Chenandega.kgmProfessionele installatiedienst voor koelopslag, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.

Reinig de drager van de ventilator en vervang de olie.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Dienst eerstLangdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, zodat het doel van koeling wordt bereikt.

Een perfect computernetwerk opzetten, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.


Chenandega.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWat zijn de technische parameters



Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.

Standaard voorschriftenOf er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

De keuze van thermische isolatiemateriaal is belangrijk voor de kwaliteit van de gecontroleerde opslag van de atmosfeer; De selectie van thermische isolatiematerialen voor de gecontroleerde atmosfeer moet worden aangepast aan lokale omstandigheden, die niet alleen goede thermische isolatie-prestaties moeten hebben,Chenandega.kgmInstallatie en onderhoud van grote koude opslag, maar ook zuinig en praktisch zijn. De thermische isolatiematerialen zijn verdeeld in verschillende soorten. Eén is de plaat die wordt verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, breedte en dikte. De plaat van de bijbehorende specificatie kan worden geselecteerd volgens de installatiebehoeften van de gecontroleerde atmosfeer opslag. De cm dikke plaat is algemeen geselecteerd voor de opslag van de medium-temperatuurgecontroleerde atmosfeer, In het algemeen worden de dikplaten van cm of cm geselecteerd voor de opslag van laagtemperatuurgereguleerde atmosfeer en voor de opslag van bevroren gecontroleerde atmosfeer. De andere kan worden gespoten met polyurethaan voor schuimvorming, en de materialen kunnen direct worden gespoten in het gebouwde baksteen of betonnen magazijn. Na het instellen is het vocht-bestendig en warmte-isolerend. De hitteisolerende materialen zijn onder meer polyurethaan, polyfenyleenvet, enz. Polyurethaan absorbeert geen water en heeft een goede warmteisolatie. Het is een langdurige koude opslag installatie, installatie, constructie, vruchtenbehoud en medische koude opslag. Welkom bij consult. Maar de kosten zijn laag; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie en een slechte thermische isolatie, maar de kosten zijn laag. De structuur van de moderne gecontroleerde atmosfeer opslag ontwikkelt zich naar assemblage, en de opslagcomponenten met vochtbestendige laag en thermische isolatie laag zijn gemaakt om op het terrein assemblage te bereiken. Het punt is dat de constructie handig, snel en verplaatsbaar is, maar de kosten zijn relatief hoog.

In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

Chenandega.kgmDe efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, de cilindermouw ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, bouw, fruitconservering, medische koude opslag en andere merkproducten, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, zal de temperatuur van het magazijn langzaam dalen.

Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!