KaguasNameInstallatie van kleine koelopslagapparatuurVerwerken van verliezen in winsten

  • vrijgavetijd:2022-08-10 19:18:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:457
  • Korte omschrijving:

    KaguasName,Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, wat

Artikel inhoud

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping,KaguasNameMedische koude opslag, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.

KaguasNameDe elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden verhinderd dat het vocht terugkeert om te voorkomen dat het door stroomuitval wordt veroorzaakt.

De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

Kaluga.kgmVoorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, sluit de deur van het magazijn stevig,KaguasNameProductie en installatie van koude opslag, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.


KaguasNameInstallatie van kleine koelopslagapparatuurVerwerken van verliezen in winsten



Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.

Test op lekkage van ammoniak: na de test van het gasdebiet en het lek in de druk kan ammoniak worden gedetecteerd. Het doel is de luchtdichtheid van het verse opslagsysteem te verbeteren en een goede basis te leggen voor het systeem om ammoniak en thermische isolatiematerialen te vullen.

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord,KaguasNameMachinebouw van koelopslaginstallaties, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

Waar kan ik het vinden?Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.


KaguasNameInstallatie van kleine koelopslagapparatuurVerwerken van verliezen in winsten



Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Hoge waardeThermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

De locatietemperatuur, temperatuurverschil en andere belangrijke parameters van de groothandel van verse opslagapparatuur moeten worden vastgesteld naar gelang van de specifieke situatie van het bevroren magazijn, koude opslag bouw koude opslag installatie, conservering van fruit koude opslag medische koude opslag formele kwalificatie, welkom bij telefonisch onderzoek, oprechte uitnodiging tot samenwerking! De vriezer is aangepast volgens de regels van de klant in de oorspronkelijke fabriek. Na het beheersen van de prestatieparameters van de diepvries, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

KaguasNameDeze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!