TuringNameInstallatieprijs van koude opslagHoeveel weet u over de werking van

  • vrijgavetijd:2022-09-07 10:39:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:243
  • Korte omschrijving:

    TuringName,De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configura

Artikel inhoud

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

TuringNameLuchtconditionering monitoring pan geografische air conditioning kamer monitoring systeem bestaat uit front-end apparatuur, client /device app en PC groot scherm.

Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.

XochimilcoDe kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Koude opslag is brandwerend, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.

Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.


TuringNameInstallatieprijs van koude opslagHoeveel weet u over de werking van



Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

De verdamper, die niet alleen een wisselaar is voor koeling en koeling, maar ook een zeer belangrijk apparaat, is koeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in koude opslag. Tijdens de langdurige werking worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, waarvan de meeste worden geplakt door een aantal sundries van het product,TuringNameInstallatie van een koelopslagfabriek, plus stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal de koeling be ïnvloeden, wat resulteert in een slechte koeling. Normaal gesproken moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

Hoge waardeOpdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd,TuringNameAanbevolen door koud opslagbedrijf, en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn, zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte, enz.

Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.


TuringNameInstallatieprijs van koude opslagHoeveel weet u over de werking van



Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag complexer is dan die van kleine koude opslag, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat) dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.

Respect voor klantenTechnische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

Als de groothandel-apparatuur van de verse-keeping magazijn wordt gestart opnieuw na een lange termijn schorsing, moet de snelheid worden verminderd in de eerste fase van de groothandel opening van de verse-keeping magazijn. Begin niet te snel. Het is beter om de snelheid te verminderen op ongeveer - graden elke dag. Wanneer de temperatuur daalt to t -graden, moet het worden gehandhaafd voor een periode van tijd. Niet reguleren wanneer het wil.

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

TuringNameDe factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval,TuringNameInstallatie van grote koude opslag, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!