Port LimonInstallatie van kleine koude opslagInnovatieve productontwikkeling concept

  • vrijgavetijd:2022-03-15 21:54:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:328
  • Korte omschrijving:

    Port Limon,Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jin

Artikel inhoud

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Waar moet de koelkast, opslagcapaciteit ton, kubieke meter, frame, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume,Port LimonPlantaardige nieuwbouw, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, zoals koelcompressoren,Port LimonFarmaceutische firma koude opslag, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

Port LimonVoor de grote groothandelaren in verse opslag, als de apparatuur uitvalt als gevolg van langdurige verwaarlozing van het onderhoud, kan het verlies niet worden genegeerd. Daarom moeten we een goede job doen bij het onderhoud van verse opslaggroothandelaren in het dagelijkse gebruik.

Er zijn vele toepassingsscenario"s van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?

Tindouf.Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat reliëf aluminium, enz.

Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.


Port LimonInstallatie van kleine koude opslagInnovatieve productontwikkeling concept



De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

Bevroren en gekoelde opslag begint te verschuiven naar schap- en pallettopslag in overeenstemming met ^ versterker; amp; ldquo ; FIFO en amp; amp; rdquo-verbinding ; Dit is bevorderlijk voor de verbetering van de kwaliteit van de warenopslag en het verminderen van verliezen.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

In het proces van het realiseren van uw droom,Port LimonKoudgebergte Prekoeling, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.


Port LimonInstallatie van kleine koude opslagInnovatieve productontwikkeling concept



Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.

Potentiële ontwikkelingDe installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

We moeten ook regelmatig de groothandel van nieuwe opslagplaatsen onderhouden. Bijvoorbeeld bij het dagelijks gebruik van de groothandel in verse opslag, moeten we voorkomen dat krassen of botsingen veroorzaakt door voorwerpen op het magazijn bord. Het doel hiervan is om deuken en krassen te voorkomen na de groothandel magazijn van verse-keeping magazijn wordt beïnvloed. In ernstige gevallen, kan het ook van invloed zijn op de koeling effect van verse-stalling groothandel, wat resulteert in de vermindering van de lokale temperatuurcontrole effect van de koude opslag.

De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

Port LimonDe algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

Dimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!