StaffastorpElektrische transformator-functieNauwkeurigheidsanalyse

vrijgavetijd:2022-06-10 02:33:16 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:239

Kerntips:Staffastorp,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wor

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

StaffastorpDe apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens,StaffastorpLettertype transformator, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Makarska.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


StaffastorpElektrische transformator-functieNauwkeurigheidsanalyse



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Norm voor inspectieDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,StaffastorpGemeenschappelijke modellen van transformator, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

transformator met olieonderdompeling

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


StaffastorpElektrische transformator-functieNauwkeurigheidsanalyse



De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

verbruikExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

StaffastorpDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws