RegundNameAutomatische hydraulische liftHet principe van opslag en transport

vrijgavetijd:2023-09-06 14:11:06 Post gebruiker:78HP121928405 Paginaweergaven:423

Kerntips:RegundName,Hefmachines, hebben een hoge sociale status en zijn nu een onvervangbaar operationeel instrument in onze mainstream goed

Hefmachines, hebben een hoge sociale status en zijn nu een onvervangbaar operationeel instrument in onze mainstream goederen geworden. En het hydraulische pompstation is de hartpositie van de hijsmachines, die de professionaliteit en aandacht van de operator extreem test. Het is onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid om het te inspecteren en het dagelijks gebruik van machines te verzekeren.Laten we eens kijken naar verschillende gezond verstand kwesties: het punt van de liftfabrikant is om de correctheid van de stroomaansluiting te verzekeren, en er mag geen verkeerde verbinding of lekkage zijn; Let op schoonmaakwerk in het dagelijks leven en laat geen vlekken corroderen; Bij stilstaan moet regelmatig onderhoud worden uitgevoerd om de impact van regen en sneeuwweer te voorkomen; Overlading is het eerste waaraan exploitanten moeten voldoen; IJzeren wet&# quo;; De instelling van de magneetklep kan niet willekeurig worden gedaan en moet worden gecontroleerd en gecertificeerd door een professionele organisatie; Vooral bij het uitvoeren van buitenactiviteiten onder hoge temperaturen is het noodzakelijk om altijd aandacht te besteden aan de afwijkingen van het pompstation; Het is heel normaal dat we problemen ondervinden bij het gebruik van hydraulische instapbruggen,RegundNameHydraulisch bedieningshefplatform, zolang deze problemen niet erg ernstig zijn, hoeven we ons niet te veel zorgen te maken. Wanneer er echter een probleem is met de hydraulische instapbrug is alleen een tijdige oplossing de juiste reactie.Hieronder is een inleiding tot enkele veelvoorkomende fouten van de hydraulische instapbrug en specifieke oplossingen: de hydraulische instapbrug moet worden gerepareerd terwijl het werkplatform van het hefplatform wordt opgehangen en ondersteund om plotselinge daling van het hefplatform te voorkomen, waardoor onnodige slachtoffers worden veroorzaakt; . Pas de overloopklep niet willekeurig aan. Omdat elk onderdeel in het hydraulische systeem werkt op een gespecificeerde druk, zodra de ontlastingsklep is aangepast, kan het abnormale werking van het hydraulische systeem veroorzaken, waardoor onnodige schade aan mensen, machines en voorwerpen wordt veroorzaakt; Niet-professioneel personeel mag elektrische apparaten niet naar wens demonteren en monteren om contact te voorkomen

De sleutel tot het gebruik van een hydraulische lift tijdens normale werking is om te bepalen of deze normaal werkt en of er geluid is op basis van zijn bedrijfsgeluid.

RegundNameWat moet correct worden gedaan nadat de lift het water binnenkomt, om de lift zoveel mogelijk in een hoge voor- en lage achterstand te houden, wat gunstig is voor het verminderen van het water dat de uitlaatpijp binnenkomt en schade aan de converter te voorkomen.

Gebogen armlift: een hefapparaat dat wordt gebruikt voor verrichtingen op grote hoogte, kan het werken tijdens het lopen, met een compacte structuur en flexibele draaiing. De breedte van zijn site kan ervoor zorgen dat het materiaal smalle doorgangen en drukke werkgebieden binnenkomt. Het back-upmachtsapparaat kan het werkplatform bedienen om te resetten, en is een handige vervoersmethode die naar elke plaats kan worden gesleept.

Ban Lam Luk Ka.Schroef de schroeven op het stofdichte gat aan de buitenkant van de liftflans los, pas de PCS-systeemring aan om zijn zijgat met het stofdichte gat uit te lijnen, en draai de binnenste zeshoek aan. Verwijder daarna de sleutel van de motoras.

De reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie,RegundNameZelfrijdend hydraulisch hefplatform, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel.

Werken op hoogte is tegenwoordig een gangbare praktijk, maar het heeft ook een zekere mate van gevaar. Dus mensen hebben hydraulische hefplatforms uitgevonden, die handiger zijn om mensen te helpen verrichtingen op grote hoogte te voltooien. Mensen moeten echter ook opletten bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, anders kunnen ze gemakkelijk defect zijn, wat tot ernstige gevolgen kan leiden. Dus wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms?


RegundNameAutomatische hydraulische liftHet principe van opslag en transportHeffen en zakken

Het hefplatform moet in een loopgravenpositie worden geplaatst en de overeenkomstige antislipmaatregelen moeten worden genomen; Verwijder de versnellingsbak van het materiaal, verwijder de asoliedoos, en neem het lagere lager en oliezuigapparaat eruit; Test langzaam rijden en controleer of het oppervlak rond de asdiameter ernstig beschadigd is; Als de schade ernstig is en wolfraam bezet is, moet het glad worden gepolijst met een oliesteen; Onder de elektromotor, plaats de slaper op de loopgravenrand aan de binnenzijde van de staalrail, gebruik een krik om de elektromotor regelmatig te trekken en verwijder de bovenste tegel; Controleer de status van de lagerkussens en olieabsorbers, onderzoek de oorzaak van de schade, vervang de lagerkussens en reinig de lageroliedoos; Installeer na het assembleren van alle componenten een nieuw oliezuigapparaat op de asoliedoos en reinig de asolie; De tandwielolie van de versnellingsbak moet zijn zoals gespecificeerd; Het verbranden van lagers van de asdoos is een veelvoorkomende gebeurtenis, dat is het branden van buitenlagers.In ernstige gevallen, wat de werking van de apparatuur beïnvloedt.

Bovendien, bij het toevoegen van hydraulische olie, is het noodzakelijk om de kwaliteit van de hydraulische olie te waarborgen, omdat sommige hydraulische oliefabrikanten zullen kiezen voor hydraulische olie met slechte kwaliteit. Hydraulische olie zoals hydraulische hefplatforms kan niet alleen geen effect hebben op het vouwen van armliften, maar beïnvloedt ook de werkefficiëntie van vouwarmliften als gevolg van verslechteringsproblemen.

Zeer aanbevolenControleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift, en draai deze vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat, en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.

In de bouwlift heeft de schakelkast ook lekbeschermingsapparatuur en zijn draden en kabels hebben een goede isolatie zonder lekkage Het metaal dat door de draden gaat is niet roest en de schade is dicht bij nul. Zijn staaldraadkabel zou aan de overeenkomstige configuratievereisten moeten voldoen, zonder problemen van draadbreuk of krimp, en natuurlijk zou het aantal gebroken draden de overeenkomstige normen niet moeten overschrijden. Zijn katrolbeweging is erg flexibel.

Dit vaste hefapparaat kan ook in het magazijn worden gebruikt, zoals het opheffen van een bepaalde laag van het magazijn om goederen of personeel naar een aangewezen opslaglocatie te vervoeren.


RegundNameAutomatische hydraulische liftHet principe van opslag en transportHet hydraulische hefplatform gebruikt hoofdzakelijk hydraulische oliedruktransmissie om de heffunctie te bereiken De mechanische structuur van de scheervork zorgt voor stabiliteit voor de lift Het brede werkplatform en de hoge draagcapaciteit maken het bereik van de verrichting op grote hoogte breed en geschikt voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënt en gegarandeerd.

projectWelke soorten liften zijn er? Er zijn vele soorten van dergelijke apparaten, zoals vaste hefapparaten en voertuig gemonteerde hefapparaten, die kunnen worden verdeeld volgens de vorm van beweging. Het zogenaamde vaste heffen wordt over het algemeen geïnstalleerd op één plaats en vast, en dan kunnen hefbewerkingen worden uitgevoerd. Dit type hefapparatuur wordt over het algemeen meer gebruikt op de assemblagelijn, en sommige grote productielijnen moeten de materialen naar een bepaalde positie tillen bij het laden van hen, en dan zetten ze in productie op de productielijn. Een speciaal hefapparaat moet op een bepaalde positie op de productielijn worden bevestigd.

Verwijder en demonteer de hydraulische klep van de liftlacht, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw.

Stel de overloopklep opnieuw in wanneer de druk laag is. Pas het olieniveau aan om bij % nominale belasting te laag te zijn, vul de hydraulische olie met zuigolie, filter de blokkade en reinig het oliezuiggedeelte van het filter voor luchtlekkage.Controleer de oliezuigpijp en verbindingen; Trek de joint strak. Vervang de connector indien nodig.

RegundNameWat zijn de onderhoudsregels voor de mechanische uitrusting van hydraulische liften? De remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Op het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.

Het opheffen van het vloeroppervlak. Volgens behoeften, kan het ook worden geassembleerd in een getrapte, multi-scenische en multi-level trap om een groep hefplatforms te vormen, die verschillende trappen binnen het reisbereik kunnen vormen, bioscopen, multifunctionele zalen, omroepzalen, culturele sportlocaties, enz. Het telescopische stadium keurt een effectief geleidingssysteem goed, waardoor de kloof tussen het telescopische platform en het vaste platform klein tijdens het vertaalproces, stabiele verrichting, en traploze snelheidsveranderingen Het synchrone apparaat en de elektrische aandrijving keuren een lage snelheid groot koppelaandrijvingsapparaat goed, dat parallel, vrij is, en automatisch nivellering tijdens het uitrekkingsproces kan bereiken De toepassing en kenmerken van de roterende stadiumlift omvatten verschillende functies zoals opheffen, roteren en kantelen.Het keurt beschermende maatregelen zoals zelfvergrendeling, in elkaar grijpende, reisschakelaar mechanische limiet, hydraulisch explosiebestendig, enz. Maak het podium stabiel en betrouwbaar, wijd gebruikt in culturele en amusementslocaties zoals zalen, bioscopen, multifunctionele zalen, prestatiezalen, culturele sportlocaties, hotels, enz. De kenmerken van de podiumlift zijn: de hydraulische opheffende stadiumstructuur is compact en stabiel, en kan zich aanpassen aan hoogfrequente ononderbroken verrichting.

Mobiele liften worden over het algemeen gebruikt in wolkenkrabbers waar elektrische liften worden gebruikt, omdat er geen noodzaak is om halverwege te stoppen, dus snelle liften zijn nodig. Ga eerst naar de high-rise sky lobby (high-rise lift lobby Skylobby) van de grond, en dan transfer naar de gewone lift naar de bestemming. Sommige nieuwe liften maken gebruik van lift pre-call systemen die vooraf aangewezen verdiepingen in de lobby kunnen bellen. Deze passagiersliften kunnen prachtig worden ingericht volgens de behoeften van de klant. Sommige passagiersliften zijn ook uitgerust met airconditioning en televisie, terwijl andere zijn opgezet in de cabine

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws