PenticonCentrifugale mestpompWat zijn uw verbindingsmethoden

vrijgavetijd:2022-09-08 16:11:39 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:310

Kerntips:Penticon,ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worde

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn

Penticon   Pijpleiding, plus het kan in elke positie van de waterleiding worden geïnstalleerd, dus het wordt pijpleidingpomp genoemd.

   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

Emmen.   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk,PenticonDompelpomp met rubbervoering, en het interval en schrijven

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar,PenticonVuur diepe waterpomp, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee


PenticonCentrifugale mestpompWat zijn uw verbindingsmethoden



   De nominale stroom niet overschrijden.

   Mechanische afdichting: mechanische afdichting wordt over het algemeen gebruikt wanneer de afdichtingsvereisten relatief hoog zijn, vooral in de chemische industrie. Het is niet alleen vereist dat de drijfmest niet lekt maar ook niet het pomplichaam mag binnendringen. Het nadeel van mechanische afdichting is hoge kosten en moeilijk onderhoud.

   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

Informatie-aanbeveling   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.


PenticonCentrifugale mestpompWat zijn uw verbindingsmethoden



   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern,PenticonZD-modderpomp, verwarm het wit

bouwen   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd

   Eenvoudige installatie en onderhoud. Kleine dompelpompen kunnen vrij worden geïnstalleerd. Grote dompelrioolpompen zijn over het algemeen uitgerust met automatische koppelingsapparaten voor automatische installatie, die vrij handig is voor installatie en onderhoud.

   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd

Penticon   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

   De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, en de oper

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws