San MiguelVerticale pijpleidingpomp met splitsingBelangrijkste functies en ontwikkeling van

vrijgavetijd:2022-09-17 16:57:28 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:227

Kerntips:San Miguel,   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens

   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace, lagerklier en vasthoudende huls

   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.

San Miguel   Het kogellager van de motor is beschadigd.

   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

Ilkutsk.   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.

   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.

   Wanneer de dompelmestpomp werkt,San MiguelWQ dompelrioolwaterpomp, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst,San MiguelDuiken met rioolwaterpompen, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallen


San MiguelVerticale pijpleidingpomp met splitsingBelangrijkste functies en ontwikkeling van



   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

   Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.

   Daarom kan de juiste selectie van schachtafdichting de veilige en stabiele werking van mestpomp verzekeren.

Werkcursussen   De hulpmeng- of sproeiinrichting moet zijn uitgerust voor een gemakkelijkere bediening. Wanneer de motor wordt ondergedompeld, is er geen behoefte om complexe grondbescherming en vaste apparaten te bouwen, en het beheer is gemakkelijker. De mengwaaier neemt direct contact op met het afzettingsoppervlak en regelt de concentratie via de duikdiepte, zodat de concentratiecontrole vrijer is. Direct ondergedompelde apparatuur

   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.

   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.


San MiguelVerticale pijpleidingpomp met splitsingBelangrijkste functies en ontwikkeling van



   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

Economisch beheer   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.

   Controleer of er een probleem is met het ventilatiesysteem: controleer of de ventilator beschadigd is, of de ventilator correct draait en of er abnormale voorwerpen zijn die de ventilatiegaten blokkeren.

   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.

San Miguel   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.

   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig,San MiguelDiepwaterpomp, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

   Sommige corrosieve pasta"s die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk verschillende mineralen, slijtage

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws