Villa AltacaciaBodemmestpompHoe lang kan de koude winter van de bouw machineindustrie duren

vrijgavetijd:2022-10-31 09:06:44 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:483

Kerntips:Villa Altacacia,   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laa

   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.

Villa Altacacia   de weerstand moet groter zijn dan megohm na het vullen met water. Zet de voeding aan om de besturing te testen en markeer de continue positie.

   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.

Moradabad.kgm   Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt, en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijn

   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.

   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?


Villa AltacaciaBodemmestpompHoe lang kan de koude winter van de bouw machineindustrie duren



   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

n lawaai of grote trillingen; Wanneer de beveiligingsschakelaar frequentie uitschakelt.

   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.

Hoge kwaliteit en lage prijs   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

   Allereerst, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatie


Villa AltacaciaBodemmestpompHoe lang kan de koude winter van de bouw machineindustrie duren



   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk,Villa AltacaciaPijpleidingspomp, breuk enz.

hoeveel   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

   De dompelrioolpomp voldoet niet aan de standaardvoedingsspanning die door de dompelrioolpomp wordt vereist,Villa AltacaciaDuiken met rioolwaterpompen, dus de gebruiker De stroomtoevoerspanning op locatie kan te laag zijn, wat resulteert in moeilijkheden bij het starten van de dompelpomp. Als de dompelpomp kan worden gestart, zal de stroom van de dompelpomp zeer groot zijn en zal de motor van de dompelpomp worden uitgebrand als de tijd te lang is. In dit geval, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen,Villa AltacaciaVuur diepe waterpomp, waarbij het constante actieve vermogen

Villa Altacacia   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws