KabelPijpleidingspomplichaamOnderhoudsanalyse van

vrijgavetijd:2022-11-04 11:16:00 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:170

Kerntips:Kabel, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is h

draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, Wanneer δ= A (,KabelZD-modderpomp, mm)

   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

Balmazujvaros   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.


KabelPijpleidingspomplichaamOnderhoudsanalyse van



   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.

   QW (WQ) onderdompelinge niet blokkerende rioolpomp moet zorgvuldig worden geïnspecteerd vóór verrichting? Of de kabel beschadigd is of het bevestigingsmiddel los is of valt,KabelKleine diepe waterpomp, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Variabele kostenter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

   Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest

   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.


KabelPijpleidingspomplichaamOnderhoudsanalyse van



   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten,KabelWQ dompelrioolwaterpomp, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.

hoeveel   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt

   De industrie wordt geconfronteerd met nieuwe technologische innovaties. Ondernemingen hebben ook hun eigen killer maces in de concurrentie gelanceerd, waardoor hun O & versterker; versterker; D teams en het bestuderen van de bijbehorende kernproduktietechnologieën, teneinde het concurrentievermogen van ondernemingen op de markt te verbeteren.

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

Kabel   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws