VerstandigQJ dompelpompIndeling en eisen van

vrijgavetijd:2022-11-12 11:17:11 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:80

Kerntips:Verstandig,   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats

   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

Verstandig   Direct ondergedompeld in de vloeistof, worden de meeste kolenwasomstandigheden en energiecentrales vaker gebruikt. Voor gebruikers die niet veel weten over de modderpomp, die naar de modderpompserie kijken voelen ze zich op veel plaatsen zeer gelijkaardig, of zelfs geen verschil. In feite zijn ze in wezen hetzelfde. Het verschil zit in de details vergeleken met

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

BayamarName   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.

   Ratenverlies, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los is

   Het kan worden verdeeld in enige modderzuigpomp en dubbele modderzuigpomp; Het tweede is dat de modderpompen volgens de pompschacht en horizontale positie van de modderpomp kunnen worden ingedeeld: horizontale modderpomp en verticale modderpomp. De horizontale modderpompen van Panshi pomp zijn meestal ah, AHR, HH en ZJ

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

Verslag over de kwaliteitscontrole   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.

Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

   Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik


VerstandigQJ dompelpompIndeling en eisen van



   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

veiligheidseisen   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

   Elimineer verborgen gevaren van brandpomp op tijd

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie,VerstandigBodemmestpomp, kolen,VerstandigVerticale mestpomp, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

Verstandig   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws