Amatitlan.Vuur diepe waterpompAanpassing van de indeling en verbetering van de industriële structuur

vrijgavetijd:2022-11-21 11:21:46 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:215

Kerntips:Amatitlan.,   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de m

   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte, vorm,Amatitlan.Dompelpomp met rubbervoering, hardheid, concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.

Amatitlan.Ter pomp is wat we vaak een boosterpomp noemen. Het wordt genoemd volgens het doel van de pomp. Zoals de naam al doet vermoeden, kan elke pomp die de in de pijpleiding geleverde vloeistof onder druk kan zetten een pijpleidingboosterpomp worden genoemd. Niet beperkt tot één type pomp, zoals centrifugaalpomp, pijpleiding

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

Acoyapa.kgmKant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.

   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.

   Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.


Amatitlan.Vuur diepe waterpompAanpassing van de indeling en verbetering van de industriële structuur



   Op deze manier,Amatitlan.Circulerende warmwaterpomp, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is

  ; Wanneer de elektrische pomp heeft

   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

Korting?   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.


Amatitlan.Vuur diepe waterpompAanpassing van de indeling en verbetering van de industriële structuur



   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

Werkcursussen   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is,Amatitlan.Ah mestpomp, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   Voor /g-g grindpomp, die behoort tot de dunne modderpomp met grote diameter, is het noodzakelijk om de ring van de waaier te verwijderen en de waaier in de tegenovergestelde richting te roteren.

   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, is het vloeibare effect op de hulpwaaier

Amatitlan.De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.

zeer nauwkeurig.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws