Santiago Atitlan.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWat zijn de unieke prestatie vo

vrijgavetijd:2022-11-25 11:21:48 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:548

Kerntips:Santiago Atitlan.,   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het

   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.

Santiago Atitlan.   Om de demontage van de waaier te vergemakkelijken, wordt tijdens het ontwerp van de drijfmestpomp de waaier verbonden met de pompas door omgekeerde gesp. Dit is waarom de waaier zal worden uitgeschakeld bij het installeren van een nieuwe drijfmestpomp. Daarom moeten we aandacht besteden aan de waaier gemarkeerd op het pomplichaam tijdens de voorafgaande installatie en gebruik

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

Kampung Sungai Ara.   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echter

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, kolen, milieubescherming,Santiago Atitlan.Booster pijpleidingpomp, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie,Santiago Atitlan.Pijpleidingspomp, enz.


Santiago Atitlan.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWat zijn de unieke prestatie voordelen



   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

   Bewaren op een goed geventileerde en droge plaats. Als de pomp tijdens stationaire stand wordt opgeslagen, moet de pomp langzaam uit de waterbron worden getild en worden afgevoerd (vooral in de koude winter).

   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

installeren   Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is,Santiago Atitlan.Dompelpomp kan afvalwater pompen, zelfs de poll

   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.


Santiago Atitlan.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWat zijn de unieke prestatie voordelen



   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen en de site is schoner.

Economisch beheer   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar

   Soorten cen

   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.

Santiago Atitlan.   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e

   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws