Acapulco.kgmBaigang diepe put pompVerschillen in gebruik van pijpleidingen bij lage temperatuur

vrijgavetijd:2022-12-30 14:55:34 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:593

Kerntips:Acapulco.kgm,   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen

   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.

Acapulco.kgm   Eisen voor een complete set waterpompen

n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van één

Peraia.kgm   Dus het heeft een proces

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.


Acapulco.kgmBaigang diepe put pompVerschillen in gebruik van pijpleidingen bij lage temperatuur



   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

   De verticale centrifugaalpomp van de pijpleiding is een soort pijpleiding centrifugaalpomp met verticale structuur. Er zijn veel modellen van deze pomp. De gemeenschappelijke is ISG pijpleidingcentrifugaalpomp. Deze pomp wordt ook zeer veel gebruikt. Het wordt vaak gebruikt in industriële en stedelijke watervoorziening en afvoer, en onder druk staande watervoorziening in hoogbouw. En in de

   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.

Aanbeveling en raadpleging   Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.

   De nominale stroom niet overschrijden.

   Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert,Acapulco.kgmBodemmestpomp, betekent dit dat de pomp vol is


Acapulco.kgmBaigang diepe put pompVerschillen in gebruik van pijpleidingen bij lage temperatuur



http geblokkeerd,

Resultaten van de testy

  . Controleer en los de problemen op zoals stroomlijnontkoppeling, kabelverbinding motorwikkeling niet verbrand, omdat als het materiaal in gebruik is enz.

   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp

Acapulco.kgm   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp,Acapulco.kgmHH-modderpomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren,Acapulco.kgmBooster pijpleidingpomp, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws