Masaya.kgmDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het winkelen

vrijgavetijd:2023-01-16 14:55:48 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:98

Kerntips:Masaya.kgm,   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.   Be

   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

Masaya.kgm   Verwijder de draadbeschermer,Masaya.kgmPijpleidingspomp, waterzeef en snijd de kabel van de kabel en de drie kernkabel of platte kabelconnector.

   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, en de onderhoudsfrequentie is verminderd,Masaya.kgmWaterput pijpleidingpomp, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

Marientaal   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

   Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik, maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.

   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn,Masaya.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.


Masaya.kgmDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het winkelen



   Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, anti-wikkelen, niet blokkeren, automatische installatie en automatische controle. Het heeft een uniek effect in het lossen van vaste deeltjes en lange vezelafval. Zeer geschikt voor chemische, aardolie, farmaceutische, mijnbouw, papierindustrie, cement

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.

   Start de aanzuigpomp. Bovendien, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp, moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijn


Masaya.kgmDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het winkelen



   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.

Oké of niet?   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

   Vervang de motoras van de waterpomp.

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.

Masaya.kgm   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.

   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws