El SausDompelrioolwaterpompbeslissen welk pad te volgen

vrijgavetijd:2023-01-24 12:56:54 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:131

Kerntips:El Saus,   Goederen.ling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen inEl Saush

   Goederen.

ling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

El Saushet waterkanaal gelijktijdig verwijderen of de pompas verwijderen voor correctie of vervangen door een nieuwe.

   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Bubanza.   I

n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot,El SausVerticale pijpleidingpomp met splitsing, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van één

   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.


El SausDompelrioolwaterpompbeslissen welk pad te volgen



   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting) en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart,El SausDiepwaterpomp, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

   Hoewel ze beide pijpleidingpompen zijn onder centrifugaalpompen zijn er nog steeds veel categorieën. Vervolgens laat s praten over enkele modellen van pijpleidingpompen en hun respectieve toepassingen.

   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp

Potentiële ontwikkeling   Pomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.


El SausDompelrioolwaterpompbeslissen welk pad te volgen



   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)

   Nadat de elektrische pomp vele malen is gebruikt,El SausCentrifugale mestpomp, is het noodzakelijk om de elektrische pomp in schoon water te zetten en deze enkele minuten te laten draaien om sediment in de pomp te voorkomen en de zuiverheid van de elektrische pomp te verzekeren.

   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na

El Saus   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

   Dat heet cavitatie fenomeen.

   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws