Matiguas.kgmExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalCorrecte openingsmethode van

vrijgavetijd:2023-01-25 10:56:55 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:177

Kerntips:Matiguas.kgm, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebbe

heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.

Matiguas.kgm   Het systeem moet worden uitgerust met een brandregelkast.

   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Glogovac.   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

   I

De werking is stabieler!


Matiguas.kgmExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalCorrecte openingsmethode van



   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   Voor bescherming tijdens verrichting, wordt een temperatuursensor over het algemeen geïnstalleerd op de stator om de temperatuur van de stator te detecteren. In geval van droge werking als gevolg van gebrek aan medium, zal de slijtage van de stator en rotor zeer groot zijn, en zal de temperatuur toenemen met wrijving, waardoor de slijtage verder wordt verhoogd. Daarom

   De stand-by dompelmodderpomp zal de as / draai elke week rollen om het lager uniform de statische lading en externe oscillatie te laten accepteren. De bouwstructuur in de waterpompruimte moet worden gereconstrueerd. Geluidabsorberende en isolerende platen moeten rond de muur en boven in de machinekamer worden geïnstalleerd en met lichte stalen kiel worden bevestigd; De verbindingsgaten tussen de machinekamer en andere ruimtes

Inspectie milieu   Wanneer de pomp niet in gebruik is, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien

   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is,Matiguas.kgmDompelpomp met rubbervoering, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

   Flexibiliteit. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen,Matiguas.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen,Matiguas.kgmParameters van de dompelpomp WQ, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.


Matiguas.kgmExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalCorrecte openingsmethode van



   Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum

Goede reputatie   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen

de twee curves worden kleiner en de stroom blijft

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

Matiguas.kgm   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.

   Wat?

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws