Panama.HH-modderpompOnderhoudsproces in uitvoering

vrijgavetijd:2023-01-25 12:56:55 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:494

Kerntips:Panama.,Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten

Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

Panama.   Probeer de pomp met de juiste lift te selecteren.

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren,Panama.Pijpleidingspomplichaam, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

Valvededitturai   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig,Panama.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, niet verstoppend zijn,Panama.Vortexpomp en pijpleidingpomp, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, en de investering is lager.


Panama.HH-modderpompOnderhoudsproces in uitvoering



   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

   De microcomputer controller toont E: oorzaak: controleer of er een

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Productie afdeling   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)


Panama.HH-modderpompOnderhoudsproces in uitvoering



   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld, zal de motortemperatuur stijgen zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.

de isolatieweerstand tussen de schudkabel en de dompelmestpomp zal niet minder zijn dan megohm.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

Panama.   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

zeer nauwkeurig.

   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws