Scarborough.HH-modderpompEenvoudig assemblageontwerp

vrijgavetijd:2023-02-09 14:22:08 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:588

Kerntips:Scarborough.,   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafd

   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

ling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

Scarborough.   QW (WQ) onderdompelinge niet blokkerende rioolpomp moet zorgvuldig worden geïnspecteerd vóór verrichting? Of de kabel beschadigd is of het bevestigingsmiddel los is of valt, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, opslag en apparatuur.

   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.

Jaan   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak,Scarborough.Pijpleidingspomplichaam, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en

   Dan zijn er nieuwe structuren,Scarborough.Verticale centrifugale mestpomp, zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.

   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.


Scarborough.HH-modderpompEenvoudig assemblageontwerp



   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   Tijdregeling: het chassispaneel is uitgerust met een tijdinstelknop en een display. De gebruiker kan het openen en sluiten van de waterpomp volgens de timing behoeften controleren. Het is geschikt voor de controle van diverse getimede of regelmatige intermitterende werkmodi.

   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp

ranking   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.


Scarborough.HH-modderpompEenvoudig assemblageontwerp



   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum

   De draairichting van QW (WQ) dompelpomp zonder blokkering na aansluiting is tegen de klok mee vanaf de waterinlaat. Ervan uitgaande dat de elektrische pomp draait,Scarborough.Diepwaterpomp, is het alleen nodig om de bedradingsrichting van twee draden in de kabel aan te passen.

   Ten eerste, de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het materiaal wordt gebruikt; Bovendien kan er enige fase tot fase kortsluiting tussen statorwikkelingen zijn, dus wanneer de situatie relatief klein is, is de motor alleen op lokale plaatsen

Scarborough.   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.

   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden

   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws