Wedenhofen op de rivier de IbisZD-modderpompNieuwe ecologische groene economie

vrijgavetijd:2023-02-28 13:35:24 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:266

Kerntips:Wedenhofen op de rivier de Ibis,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

   Het hele paklichaam,Wedenhofen op de rivier de IbisWaterput pijpleidingpomp, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop

Wedenhofen op de rivier de Ibis   Zal het beschadigd worden door ondergrondse humus en warm water? Dit is de zorg van vrienden die roestvrijstalen diepe put pompen willen kopen.

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

Pitoa.   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.

blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab


Wedenhofen op de rivier de IbisZD-modderpompNieuwe ecologische groene economie



In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie,Wedenhofen op de rivier de IbisQJ dompelpomp, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.

   Vereisten. Installeer vervolgens de drukregelende film, drukregelende veer en dekking.

   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

Kosten van werkplaatsen   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.


Wedenhofen op de rivier de IbisZD-modderpompNieuwe ecologische groene economie



   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd

Eerst de klant.   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

   Er zijn twee verschillende installatiemethoden, vast automatisch koppelingsinstallatiesysteem en mobiel vrij installatiesysteem.

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

Wedenhofen op de rivier de Ibis   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.

   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk,Wedenhofen op de rivier de IbisSchroef diepe put pomp, en het interval en schrijven

   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws