Koflach.DompelrioolwaterpompFactoren die de selectie beïnvloeden

vrijgavetijd:2023-03-03 13:36:27 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:122

Kerntips:Koflach.,n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effec

n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van één

   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.

Koflach.   Bepaal de kop h. Nadat de stroom is bepaald, bepaal de in- en uitlaatpijpdiameters van de pomp, voltooi de lay-out van de hele pijpleiding, en bepaal het hoofd. Bij de daadwerkelijke selectie is de weerstandscoëfficiënt van de pijpleiding vaak te groot. Bovendien wordt bij het selecteren van het pompmodel een kopmarge toegevoegd, wat resulteert in

   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.

Dillen   De nominale stroom niet overschrijden.

   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.

n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van één


Koflach.DompelrioolwaterpompFactoren die de selectie beïnvloeden



er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

   Om u te helpen het probleem van het verwijderen van de drijvende kracht van de drijfmestpomp op te lossen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen en de drijvende kracht omgekeerd te draaien om de drijvende kracht gemakkelijk te verwijderen. Voor grote pompen met drijvende verwijderingsring,Koflach.Waterput pijpleidingpomp,Koflach.Ah mestpomp, moeten we eerst de drijvende verwijderingsring verwijderen, en dan de drijvende kracht roteren.

   Koolstof, bouwmaterialen chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta"s die vaste deeltjes bevatten.

Focus op ontwikkeling   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.

   Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert, betekent dit dat de pomp vol is


Koflach.DompelrioolwaterpompFactoren die de selectie beïnvloeden



In feite,Koflach.Dompelrioolwaterpomp, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken

Marketing Department   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

   sedimentatietanks, waterkrachtcentrales, reservoirs, rivieren energiecentrales, open caissons, mijnen en visvijvers.

   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp

Koflach.   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws