Hasselt.Verticale centrifugale mestpompHet is beter om het idee van gedeeltelijke ruimteverrichting

vrijgavetijd:2023-03-22 09:02:37 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:296

Kerntips:Hasselt.,   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperkin

   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.

Hasselt.Ik kom er net uit. De continue verbetering van verschillende technologieën en specificaties heeft de hele industriële keten in een hogere richting gedreven.

   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.

Bugarama.   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e

   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is,Hasselt.Dompelrioolwaterpomp, niet omdat de modderpomp een probleem heeft,Hasselt.Pijpleidingspomplichaam, maar omdat

   Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.


Hasselt.Verticale centrifugale mestpompHet is beter om het idee van gedeeltelijke ruimteverrichting te handhaven



   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

   Kortom, we kunnen weten dat de dompelpomp zowel een dompelpomp als een rioolpomp is, afhankelijk van wat de gebruiker gewend is om het in gebruik te noemen.

   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

De kosten zijn redelijk   Korting. Om aan de behoeften van industriële productie te voldoen en de dompelpomp te maken om het ideale gebruikseffect te bereiken, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpomp

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.


Hasselt.Verticale centrifugale mestpompHet is beter om het idee van gedeeltelijke ruimteverrichting te handhaven



   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

Eerlijk beheerIn geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie,Hasselt.WQ dompelrioolwaterpomp, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.

   De behandelingsmethode is als volgt: controleer eerst de circuitspanning om de snelheid van de waterpomp te verminderen.

   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws