Brian Laler.Corrosieve pijpleidingpompHoe doe je een goed werk van dagelijks onderhoud

vrijgavetijd:2023-03-25 12:17:45 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:534

Kerntips:Brian Laler.,Brian Laler.Ah mestpomp,   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de po

Brian Laler.Ah mestpomp,

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

Brian Laler.   Verschillende gemeenschappelijke specificaties en modellen.

Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.

KamitiName   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst

   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.


Brian Laler.Corrosieve pijpleidingpompHoe doe je een goed werk van dagelijks onderhoud



   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

   sedimentatietanks waterkrachtcentrales, reservoirs, rivieren, energiecentrales, open caissons, mijnen en visvijvers.

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

Verslag over de kwaliteitscontrole   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

   Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.

   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie,Brian Laler.Bodemmestpomp, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace,Brian Laler.Schroef diepe put pomp, lagerklier en vasthoudende huls


Brian Laler.Corrosieve pijpleidingpompHoe doe je een goed werk van dagelijks onderhoud



   Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, en dan op dit moment, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodat

Eisen inzake inspectieIn geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.

   Schade van mechanische afdichting het materiaal van mechanische afdichting is over het algemeen Cr of L, niet flexibel en kwetsbaar is. De installatie van mechanische afdichting is dat de statische ring buiten wordt bevestigd, en de bewegende ring wordt bevestigd met de pompas. Wanneer de mestpomp omkeert, en de waaier zich terugtrekt

   Balans van.

Brian Laler.   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

   Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.

   Er zijn verschillen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws