Gracanica.kgmKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?

vrijgavetijd:2023-04-21 09:06:05 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:323

Kerntips:Gracanica.kgm,   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting va

   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

Gracanica.kgm   riolering; QW-serie dompelpompen zijn over het algemeen uitgerust met een elleboog, en sluit vervolgens de waterleiding zoals vereist aan. We noemen ze mobiel,Gracanica.kgmKleine diepe waterpomp, die voornamelijk tijdelijk worden gebruikt of niet vast hoeven te staan.

   Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw, maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan

Santa Analing waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

   Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

   De zandzuigpomp en de zandwaterafscheider in de beluchtingskamer van de voorverwerkingseenheid van de schroefpompverrichting worden gebruikt om de zanddeeltjes in het rioolwater te verwijderen. Het is noodzakelijk om hun normale werking te verzekeren, om de zanddeeltjes in het slib te verminderen en de levensduur van de schroefpomp te verlengen.

   De nominale stroom niet overschrijden.

Eisen inzake inspectie   Verwijder eerst de pomp uit de motor.

   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter,Gracanica.kgmPomp voor boorvloeistof, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.


Gracanica.kgmKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?



   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

Aanbeveling en raadpleging   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.

   Assemblage van elektrische pomp: assemblagevolgorde van motor: statorassemblage → onderste geleidingslager &rarr

   Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.

Gracanica.kgm   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik

die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen
Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws