Provdiv.ZD-modderpompHet zijn allemaal harde merken omwille van merken

vrijgavetijd:2023-04-24 11:55:02 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:455

Kerntips:Provdiv.,   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e

   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

Provdiv.   Huishoudelijke roestvrijstalen pijpleidingpompproducten hebben hun technisch niveau sterk verbeterd door introductie, absorptie renovatie, roestvrijstalen pijpleidingpomp

   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

Piraeus.kgm   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.

   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden

   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten,Provdiv.Gebruikte pijpleidingpomp, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.


Provdiv.ZD-modderpompHet zijn allemaal harde merken omwille van merken



   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.

   Werking, onderhoud en onderhoud Tijdens de werking van de elektrische pomp, altijd de stroom, voltmeter en waterstroom observeren, en streven ernaar om de elektrische pomp te laten werken onder de nominale werkvoorwaarde.

   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien

Beloof het en hou je aan je belofte.   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?


Provdiv.ZD-modderpompHet zijn allemaal harde merken omwille van merken



   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie,Provdiv.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

Een compleet assortiment producten   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

   Pijpleiding, plus het kan in elke positie van de waterleiding worden geïnstalleerd, dus het wordt pijpleidingpomp genoemd.

   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.

Provdiv.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws