Blagoevgrad.kgmDompelpomp met rubbervoeringEffectieve behandelingsmethoden

vrijgavetijd:2023-04-27 09:56:05 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:401

Kerntips:Blagoevgrad.kgm,blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as ov

blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

Blagoevgrad.kgm  . (wanneer de vloeistof terugstroomt, zal het enorme omgekeerde druk genereren en de pomp beschadigen)

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

Farafenni.   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuur


Blagoevgrad.kgmDompelpomp met rubbervoeringEffectieve behandelingsmethoden



   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

t

   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.

doel   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace, lagerklier en vasthoudende huls

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.


Blagoevgrad.kgmDompelpomp met rubbervoeringEffectieve behandelingsmethoden



   De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp,Blagoevgrad.kgmWQ dompelrioolwaterpomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latent

fabrikant   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp,Blagoevgrad.kgmDiepwaterpomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, of de riemschijf kan voor verbinding met riem worden gebruikt.

   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

Blagoevgrad.kgmy

   Wat is het bevel?

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws