VerbindingHoe de vierkante buis te galvaniserenIs de markt door de industrie beperkt

vrijgavetijd:2022-09-21 12:37:58 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:464

Kerntips:Verbinding,Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, glazen gordijnen, auto-chassis, vliegvelden, kete

Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, glazen gordijnen, auto-chassis, vliegvelden, ketelbouw, snelwegen, woningbouw, drukvaten, olieopslagtanks, bruggen, krachtcentrales, zware transportmachines en andere gelaste constructieonderdelen met een hoge belasting enz. Procesclassificatie: volgens het productieproces worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buizen, koudgetrokken naadloze vierkante buizen, naadloze vierkante buizen en qb vierkante buizen.

Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal,VerbindingKogelvaniseerde stalen pijp met warme dipsaus, scheepsstaal, boilerstaal, drukstaal van schepen,VerbindingProductie van galvaniseerde vierkante buizen, staal van landbouwmachines,VerbindingProductielijn voor galvaniseerde vierkante buizen, enz.

VerbindingDe analytische technologie van het walsen van de vierkante buis. Wanneer het walsen van de vierkante buis wordt aangenomen, omdat er geen gereedschap op het binnenoppervlak is, is de vorm van het binnenste oppervlak van het gewalste materiaal niet netjes bij het walsen van de buis. Wanneer de walsmolen wordt gebruikt, is het binnenoppervlak van het rolmateriaal hoekig. Het mechanisme van dit verschijnsel en de te nemen tegenmaatregelen worden verduidelijkt met behulp van de driedimensionale methode voor eindige elementen.

Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten, en niet draaien van draad pijp is verbonden met gereedschap gewricht door middel van kontlassen.

Yushan.Het verschil tussen vierkante pijp en naadloze stalen pijp is het belangrijkste kenmerk van naadloze stalen pijp geen lasgewricht en kan grote druk weerstaan. Het product kan zeer ruw zijn als gegoten of koudgetrokken delen.

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.

Welding is een synthetisch gradiënt materiaal, dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.


VerbindingHoe de vierkante buis te galvaniserenIs de markt door de industrie beperkt



Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

De vierkante buis moet correct worden geschilderd. Professionele vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde vierkante buis hebben een stabiele naadloze vierkante buis, veilige en betrouwbare werking en kunnen onderhoudsvrij zijn. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Anders zal de vierkante buis worden aangetast. De juiste verf moet ook worden geselecteerd tijdens het schilderen, zodat de vierkante buis steviger kan worden gebruikt, Om ervoor te zorgen dat de vierkante buis in de toekomst beter en beter zal worden gebruikt. De vierkante buis wordt breed gebruikt in de ziel. Elk soort vierkante buis heeft verschillende functies voor de andere buis. We kiezen de juiste manier en verschillende vierkante buizen, die de prestaties van de vierkante buis kunnen verhogen en worden toegepast op verschillende velden. Laat me kort introduceren de onderste buis.

Staal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetransformatie van vierkante buis: A. gewoon koolstofconstructiestaal; b. structureel staal van lage legeringen; Versterking van staal.

Welke is beterNa het besproeien (werpen) van Derusting kan het niet alleen de fysische adsorptie op het pijpoppervlak uitbreiden, maar ook de mechanische hechting tussen de laag en het pijpoppervlak vergroten. Daarom is het spuiten (werpen) van ruwijzer een ideale methode voor het ontstoffen van leidingen. Over het algemeen wordt het schieten (zand) voornamelijk gebruikt voor de inwendige oppervlaktebehandeling van de pijp, en het schieten (zand) wordt voornamelijk gebruikt voor de buitenste oppervlaktebehandeling van de pijp. Bij het sproeien (gooien) moet aandacht worden besteed aan verschillende problemen bij het ontstoffingen.

Wanneer het voertuig wordt vervangen door naadloze vierkante buis blanco, is het materiaal te zacht om de eisen te beïnvloeden, zodat de kwaliteit van de onderdelen wordt gewaarborgd en rimpels worden voorkomen.

Speciaal prestatiestaal: A. roestvrij en zuurbestendig staal; b. hittebestendig staal: met inbegrip van oxidatiebestendig staal, hittebestendig staal en air ventiel staal; c. gelegeerd staal voor elektrische verwarming; d. Draag resistent staal; e. lagetemperatuur staal; f. Elektrisch staal.


VerbindingHoe de vierkante buis te galvaniserenIs de markt door de industrie beperkt



Section vorm classificatie vierkante buizen worden ingedeeld naar sectievorm: eenvoudige sectie vierkante buizen &mdash& mdash; Vierkante buis rechthoekige buis en complexe sectie vierkante buis mdash; De indeling van de oppervlaktebehandeling van bloemvormige vierkante pijp, open vierkante pijp, gegolfde vierkante pijp en vierkante pipes met speciale vorm wordt verdeeld in pipe vierkant met een hete dip, gegalvaniseerde vierkante pijp, met olie bekleed met vierkante pijp en houwende vierkante pijp volgens oppervlaktebehandeling. mdash; Buizen voor decoratie, machinebouw, chemische industrie, staalstructuur, scheepsbouw, automobiel, staalbundel en kolommen en speciale doeleinden worden ingedeeld naar wanddikte &m&m mdash; Super vierkante buis, vierkante buis en dunne vierkante buis plasticiteit verwijst naar het vermogen van metalen materialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

bouwenVolgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.

VerbindingVerbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, product, enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.

Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws