Montreal.Fabrikant van holle verankeringenLaten we u meenemen om de prestatiekenmerken en toepassing

vrijgavetijd:2022-12-06 15:21:55 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:589

Kerntips:Montreal., Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De b

Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Montreal.Wanneer elke bekisting op zijn plaats is, legt u de stoomsonde aan de bodem van de bekisting en past u de profilering na installatie aan. Volgens de werkelijke behoeften, zal de gevormde versterking aan beide zijden van m worden geïnstalleerd, en zal de put worden opgewaardeerd en geplaatst en gemarkeerd.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

Patzicia.Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om , ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.


Montreal.Fabrikant van holle verankeringenLaten we u meenemen om de prestatiekenmerken en toepassingsgebied te begrijpen



Hoe zwaar is een voegbuis?

De binnenste kern van de voegpijp is stijf, wat ervoor kan zorgen dat het niet onder de betondruk zal worden verpletterd. De niet-geweven filterdoek laag buiten het kader laat alleen water en voegvloeistof door gaan, en andere materialen zoals cementmodder in beton worden buiten de voegpijp geblokkeerd om het soepele gebruik van de hele sekte volledig te verzekerenvan de voegbuis. De flexibiliteit van het product is zeer hoog, en het is gemakkelijk om op de hoeken te plaatsen zonder te snijden en te verbinden. Bij het voegen in de voegpijp onder druk, kan het voegen worden weggelaten. De belangrijkste bouwprocesstroom van de installatie van de voegpijp is als volgt: de verwerking van de tafelbekisting, de installatie van de voegpijp verwerking van het veerwapeningskader, netbinding hechtende voegpijp en installatie van ingebedde gereserveerde zijbekistingsinstallatie-procesacceptatie-betongieten en betonuitharden mm gegevensdikte om de integriteit van de tafelbekisting te verzekeren, zal de staalplaatverbinding uniform zijn.

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, is zuur-basebestendig, corrosiebestendig, en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden)% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

Eerlijkheid is de basisLassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit,Montreal.Vooruit kleine buis en pijpschuur, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.


Montreal.Fabrikant van holle verankeringenLaten we u meenemen om de prestatiekenmerken en toepassingsgebied te begrijpen



De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt,Montreal.Ondersteuning voor kleine leidingen, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

Klik om te bekijkenAlgemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

Nadat de natriumhydroxideoplossing erin is gegoten, wordt de calciumchloride-oplossing erin gegoten, die de twee vloeibare methode wordt genoemd. De alkalische oplossingsmethode heeft de voordelen van eenvoudige bouwmachines,Montreal.Naadloze pijp groeven, lage wapeningskosten en eliminatie van inklapbaarheid van loes.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

Montreal.Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, wat wordt veroorzaakt door de Chengdu voegpijpfabrikant s het niet glad maken (plat maken) van de voegpijp langs het hoefijzeroppervlak.

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws