Radnevo.De telefoon van de fabrikantOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur

vrijgavetijd:2022-12-11 12:55:49 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:147

Kerntips:Radnevo.,Plan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %I-beam, zowe

Plan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %

I-beam, zowel normaal als licht, kan alleen direct worden gebruikt voor buigen van de leden of de leden van het rooster op het web vanwege de grote en smalle doorsnede en het grote moment van traagheidsverschil tussen de twee belangrijkste assen op de afdeling. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden en flexurale leden loodrecht op het web vlak, dus zijn toepassingsbereik is zeer beperkt. I-balken worden op grote schaal gebruikt in gebouwen en andere metalen structuren.

Radnevo.De gladde stalen pijp is voornamelijk door spanningsvermindering, een continu walsproces van holle onedel metaal zonder midden en punt. Onder de voorwaarde dat de capillaire laskwaliteit wordt gewaarborgd, en vervolgens met verschillende buitendiameters en wanddikte door de spanningsvermindering (-maal in totaal) naar afgewerkte pijpen gerold. De vloeibare pijpen die door ontwikkelde landen in de wereld worden geproduceerd, hebben in een groot aantal ketelpijpen het gladde proces van de gelaste pijp aangenomen. Met de ontwikkeling van de samenleving, binnenlandse warm gelaste pijp heeft geleidelijk een situatie gevormd om gladde pijp te vervangen.

I-beam is een economisch profiel met een hoog-efficiëntieprofiel met een meer geoptimaliseerde verdeling van de sectieruimte en een redelijke gewichtsverhouding. Het is genoemd omdat zijn sectie hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat?

Zarghun ShahrNamepijlflens I-stralen.

Waar moeten we aandacht aan besteden bij de productie van gelegeerde buizen

De slijtvastheid, botstaaiheid en buigkracht onder verschillende procesomstandigheden werden vergeleken en toen werd het warmtebehandelingsproces van GCrMo bepaald. Ontwikkeling en toepassing van ZYS- met demping en antiroestolie. Baaring is een nieuw type van multiale demping en antiroestolie. Het neemt geraffineerde minerale olie als basisolie en is uitgerust met diverse additieven zoals antiroest en anti-frictie. Door middel van een vergelijkingstest, een vergelijkingstest met smeervet en een gebruikerstest wordt aangetoond dat ZYS- lagedemping en antiroestolie een uitstekend dempingseffect heeft en een goede antiroest smeerprestatie heeft.


Radnevo.De telefoon van de fabrikantOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur



Het gebruiksmodel heeft de voordelen dat de axiale kracht van de rol klein is,Radnevo.Hoeveel is 80 gelaste pijp per meter, de axiale beweging klein is, en de werkhelling niet nodig is;

Naadloze pijp is bestand tegen corrosie,Radnevo.Quota van Q235 I-straal, zuur, alkali, zout en atmosferische omgeving, impact en vermoeidheid, heeft geen behoefte aan regelmatig onderhoud, en de effectieve levensduur is meer dan vijftien jaar;

De legeringen buis kan worden gehard door inductie verwarming, dus heeft het uitstekende rolvermoeidheid kenmerken en corrosiebestendigheid. Daarom is dit soort staal op grote schaal gebruikt als materiaal van de rolwalswals schroef in de walsmolen

Aanbeveling en raadplegingEr moeten tegelijkertijd tactische rollen worden toegevoegd voor het rollen. Daarom zijn het walsproces en de uitrusting ervan complexer dan gewone walserijen. De maximale hoogte van gewalst H-staal dat in China kan worden geproduceerd, is mm, die het gelaste composietgedeelte overschrijdt.

Wat zijn de toepassingen van I-beam?

&R; In vergelijking met de betonstructuur kan de I-staal structuur het servicegebied met %, het gewicht van de structuur verminderen met % %, en de interne kracht van het structurele ontwerp verminderen.


Radnevo.De telefoon van de fabrikantOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur



Koud

Online raadplegingToewijzing pijp is een zeer belangrijke manier en type naadloze stalen pijp. Het gebruik ervan is relatief gebruikelijk. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende engineering projecten, huis bouw en gebouw decoratie. De breuk zal altijd worden gevonden in de productie, productie en de belangrijkste marketing van

aanraken met een corrosieoplossing en het stalen substraat van corrosie onderhouden. In de algemene atmosfeer vormt het oppervlak van de zinklaag een dunne en dichte laag van zinkoxide, die moeilijk te ontbinden is in water, zodat het een bepaald onderhoudseffect heeft op de stalen matrix. Als zinkoxide en andere componenten in de atmosfeer onoplosbare zinkzouten vormen, is het corrosieeffect ideaal.

Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %,Radnevo.Pijp van hogedruklegering 15CrMoG, de oplossing temperatuur is ~ ℃, en de oplossing tijd is min. Dan droog.

Radnevo.b. De professionele tweezijdige lastechniek kan de elektrische lassering in een goede positie voltooien, wat niet gemakkelijk is om de nadelen van de spreiding van de gewrichten, lassering afwijking en onvolledige penetratie, en het is zeer gemakkelijk om de laskwaliteit te manipuleren.

Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie heel anders, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.

De vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws