AyutuxtepeNameOndersteuning voor kleine leidingenInspectiegrondslag

vrijgavetijd:2023-02-12 13:35:10 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:534

Kerntips:AyutuxtepeName,De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de

De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de urale spanning. De voegpijp is een kleine pijp, maar deze kleine pijp voldoet aan de standaardgevoeligheid van geluidsontvangst. Zolang er een klein geluid is, kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, wat niet in aanmerking wordt genomen in de structurele spanningsberekening.

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

AyutuxtepeNameInleiding tot de voordelen van het voegen van pijp: Eenvoudige installatie, volledige levering; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden gesneden (het wordt aanbevolen dat de langere voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de juiste druk wordt uitgevoerd, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig blijven vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; De voegen druk is .-.mpa; De installatie heeft geen invloed op de kenmerken van de bouwvoegening pijp; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is, is voegen niet toegestaan.

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, zal de drijfmest doordringen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

Zomba.kgmHet heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Echter, niet alle voegpijpproducten kunnen dit effect bereiken. Sommige inferieure voegen pijpproducten falen niet alleen om het verwachte effect in gebruik te bereiken,AyutuxtepeName50lood kleine buis, maar hebben ook problemen zoals lage voegen efficiëntie, pijpbarst en pijpbuigen, die het voegen effect van de voegen pijp en de vooruitgang van het hele project ernstig beïnvloeden. De kwaliteit van het voegen effect komt van de selectie van hoogwaardige voegen pijpproducten. Shengpeng voegpijp is een goede keuze voor u om voegpijpproducten te kiezen vanwege zijn hoge sterkte geweldige, eenvoudige verbinding en hoge kostenprestaties! Grouting pijp de voegpijp is een soort geosynthetisch materiaal gevormd door ultrasoon lassen, dat is samengesteld uit een staalplastic samengestelde versterkte riem (ingebouwde hoge sterkte koolstofveerstaaldraad (spanningsmateriaal) en verpakt met polyethyleenhars (beschermend materiaal) en geplaatst onder rechte hoeken aan de vlakke lengte en breedtegraad. Het is een uitgebreid product van bestaande stijve wapening (vlakke staalstrip geribbelde staalstrip, gegalvaniseerde staalstrip, roestvrij staalstrip, enz.) en flexibele wapening (polypropyleenstrip, plastic voegbuis,AyutuxtepeNameOndersteuning voor kleine leidingen, enz.). Vanwege zijn hoge treksterkte, lage verlenging (≤ %) kleine kruip, en sterk in elkaar grijpend en occlusief effect op de grond, kan het de zachte bodemfundering effectief behandelen, de laterale verplaatsing van de grond beperken de ongelijkheden overwinnensettling van de bodem, verbetert de draagkracht van de fundering aanzienlijk en verbetert de algemene prestaties van de fundering; Het kan wijd worden gebruikt in wegenbouw, spoorwegtechniek,AyutuxtepeNameVooruit ondersteunende kleine buis, vasthoudende structuur, damtechniek, waterbesparingstechniek en tunneltechniek; Het heeft een opmerkelijk beschermend effect en goede sociale en economische voordelen tegen sleuven en scheuren van stoep.


AyutuxtepeNameOndersteuning voor kleine leidingenInspectiegrondslag



Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

[achtergrondtechnologie] [] op dit moment gebruiken sommige kolenmijnen in het hele land de voegtechnologie van koolnaadbodem aquifer om waterrampen te beheersen, en hebben duidelijke resultaten bereikt. Echter, de voegpijp na het voegen overschrijdt het blootgestelde deel van de wegwegvloer en heeft verschillende lengtes. De meeste mijnen keuren gemechaniseerde steenkoolmijnbouwtechnologie goed, en hydraulische steun en schraper transporteur hebben vlakke vloer nodig. Op dit moment maakt de mijn nog steeds gebruik van een hakzaag om de ondergrondse voegbuizen handmatig te snijden. Het moet een aantal van de voegbuizen die worden blootgesteld van de wegvloer verwijderen, wat tijdrovend is, laboen inefficiënt. Gemiddeld snijdt elke persoon om de twee uur leidingen door.

De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

Aanbeveling en raadplegingHet is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid, drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.


AyutuxtepeNameOndersteuning voor kleine leidingenInspectiegrondslag



Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Doel van het projectDe samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Is een soort ingebedde voegen pijpsysteem, dat wordt gebruikt voor permanente afdichting van bouwvoegen koude verbindingen, pijplekvoegen en gaten tussen grondmuren in beton. Het is zeer geschikt om voegbuizen tussen de voegen van nieuw en oud beton te installeren. Wanneer water in de verbinding doordringt, kan het worden verzegeld door modder in de pvc-poort op het oppervlak te injecteren. De juiste voegtijd kan na het uitharden van beton worden gekozen. Ook lekvoegen kunnen op deze manier permanent worden afgedicht. Het injecteren van voegen in de ingesloten voegpijp kan bouwverbindingen, koude verbindingen, leidinglekkage en verbindingen tussen de grondmuren afdichten.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

AyutuxtepeNameDe voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws