EsquintlaNameGroutingpijp leidt kleine leidingInspectie van

vrijgavetijd:2023-02-21 11:35:18 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:298

Kerntips:EsquintlaName,Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal z

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

EsquintlaName voordelen: Eenvoudige instinstallatie, complete set; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; vier

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.

Uberland.Het bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.

Het bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.

Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China


EsquintlaNameGroutingpijp leidt kleine leidingInspectie van



Glasvezel voegpijp is een semi-stijf product gemaakt van glasvezel als grondstof, hoge sterkte alkalivrije glasvezel door een bepaald warp breiproces, en vezelfilament gecoat aan beide zijden.

Het beton moet gelijkmatig worden verdeeld en de trillingen zijn & quot; snel inbrengen en langzaam trekken& quot; en licht op en neer pompen om het beton gelijkmatig te laten trillen. De trilling moet in volgorde worden uitgevoerd om te voorkomen datHet betonoppervlak is horizontaal, geen significante daling, geen bubbels en geen mortel op het oppervlak. Tijdens trilling, voegpijp, pijpleiding, ingesloten delen, enz. niet aanraken.

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie vormen, ponsen, uitrekken, vormen, spoelen en andere processen. Vergeleken met metaaltextielgaas en plastic geweven gaas, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

Welkom bij het informerenHet wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index,EsquintlaNameFabrikant van gecombineerde holle ankers voor tunnels, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.


EsquintlaNameGroutingpijp leidt kleine leidingInspectie van



Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

Briljantie aanmakenZij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

De installatie heeft geen invloed op de kenmerken van de bouwvoegpijp; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is, is voegen niet toegestaan. Voordelen van het product: Eenvoudige installatie, complete set. Geen speciAllatiemateriaal is vereist, en de afgesneden lengte kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereisten van de verbinding worden voorbereid (het wordt aanbevolen dat de langste voegen uitlooplengte m niet mag overschrijden). De voegtijd kan willekeurig worden geselecteerd.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt,EsquintlaNameFabrikant van holle voegen met eigen aandrijving, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

EsquintlaNameHoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek,EsquintlaNameVooruit kleine buis voor tunnel, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws