Ciudad Vieja32lood kleine buisDeze algemene kennis van mechanische productie moet vóór gebruik beken

vrijgavetijd:2023-02-27 11:35:23 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:251

Kerntips:Ciudad Vieja,Het is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het geb

Het is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht. Hoe de voegpijp te gebruiken na het roesten zal zijn . De voegpijp is een soort rubberplaat die we vaak zien. Het wordt veel gebruikt en heeft een lange levensduur. Het is geprezen en erkend door mensen. Vervolgens zal ik de relevante kennis van de voegpijp die we produceren in detail introduceren!

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Ciudad ViejaHet heeft een goede slagweerstand en hoge breukverlenging. De ervaring heeft bewezen dat het bestand is tegen de gevolgen van natuurrampen zoals aardbevingen.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

Het is een thermoplastisch materiaal dat vele malen kan worden verwerkt en gevormd, het verstrekken van gemak voor heet smelten en elektrofusie verbinding van pijpen.

Het bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.


Ciudad Vieja32lood kleine buisDeze algemene kennis van mechanische productie moet vóór gebruik bekend zijn



De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Gewicht per lineaire meter = (buitendiameter en wanddikte) * wanddikte.. waarbij de buitendiameter verwijst naar de buitenomtrek van de voegbuis; De wanddikte is het verschil tussen de buitendiameter en de binnendiameter; De bovenstaande inhoud is de berekeningsmethode van de specificatie en het gewicht van de geïntroduceerde voegbuis. Ik hoop dat het u in de toekomst zal helpen.

Glasvezel voegpijp is een semi-stijf product gemaakt van glasvezel als grondstof, hoge sterkte alkalivrije glasvezel door een bepaald warp breiproces, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking,Ciudad ViejaTunnel leidt kleine leiding en pijploods, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?


Ciudad Vieja32lood kleine buisDeze algemene kennis van mechanische productie moet vóór gebruik bekend zijn



Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats,Ciudad ViejaVooruitgang kleine buis in tunnelbouw, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Aanbeveling en raadplegingHet wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Bij het voegen in de voegpijp onder druk, kan de voegpijp de hele pijp gelijkmatig blijven vullen.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Ciudad ViejaHet heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws