New Kingston.Kleine katheterSelecteer de plaatsen die aandacht nodig hebben

vrijgavetijd:2023-03-25 10:17:45 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:112

Kerntips:New Kingston.,Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voe

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

New Kingston.Voordelen van wegwerp voegen pijp: eenvoudige installatie, complete set. Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist en de afgesneden lengte kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereisten van de verbinding worden voorbereid (de langste voegen pijplengte wordt aanbevolen om m niet te overschrijden), en de voegtijd kan willekeurig worden geselecteerd.

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming,New Kingston.Geavanceerde verwerking van kleine leidingen, extrusie, vormen, ponsen, uitrekken, vormen spoelen en andere processen. Vergeleken met metaaltextielgaas en plastic geweven gaas, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Hoe zwaar is een voegbuis?


New Kingston.Kleine katheterSelecteer de plaatsen die aandacht nodig hebben



Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

De detectiepijpen kunnen binnen de wapening worden gelast of gebundeld, en de detectiepijpen moeten parallel aan elkaar zijn.

Algemene behandelingsmethode: eerst yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

bouwenDe voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, en hebben duidelijke resultaten bereikt. Echter, de voegpijp na het voegen overschrijdt het blootgestelde deel van de wegwegvloer en heeft verschillende lengtes. De meeste mijnen keuren gemechaniseerde steenkoolmijnbouwtechnologie goed, en hydraulische steun en schraper transporteur hebben vlakke vloer nodig. Op dit moment maakt de mijn nog steeds gebruik van een hakzaag om de ondergrondse voegbuizen handmatig te snijden. Het moet een aantal van de voegbuizen die worden blootgesteld van de wegvloer verwijderen, wat tijdrovend is, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

New Kingston.De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld,New Kingston.50lood kleine buis, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, is zuur-basebestendig, corrosiebestendig verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws