Tlalnepartla.kgmFabrikant holle zelfrijdende ankerstaafHoe te kiezen welke

vrijgavetijd:2023-04-10 14:44:48 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:389

Kerntips:Tlalnepartla.kgm,Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening b

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Het heeft een goede flexibiliteit. De leidingen kunnen worden opgerold wanneer ze worden geproduceerd, zodat het aantal verbindingen in het leidingnetwerk kan worden verminderd. Het kan volgens het terrein worden gelegd gemakkelijk obstakels omzeilen, en is geschikt voor de bouw.

Tlalnepartla.kgmBij het heffen en ontlasten van componenten moet de betonsterkte voldoen aan de ontwerpvereisten.

De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de urale spanning. De voegpijp is een kleine pijp, maar deze kleine pijp voldoet aan de standaardgevoeligheid van geluidsontvangst. Zolang er een klein geluid is, kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, wat niet in aanmerking wordt genomen in de structurele spanningsberekening.

Penza.Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

De lengte kan volgens de bouwvereisten worden aangepast zonder verlies.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp,Tlalnepartla.kgm48lood kleine buis, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.


Tlalnepartla.kgmFabrikant holle zelfrijdende ankerstaafHoe te kiezen welke



De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Optimaliseer volgens de experimentele resultaten de specifieke parameters en bepaal de voegmaterialen en druk. Het gewone portlandcement is het meest gebruikte cementvoegmateriaal. Zijn voordelen zijn: brede bron van grondstoffen, lage kosten, niet-toxisch, eenvoudig en handig bouwproces. De nadelen zijn: slechte stabiliteit van cementslurrdrijfmest, gemakkelijke neerslag en waterneerslag, lange insteltijd, en vanwege de grote diameter van cementdeeltjes is de injectiecapaciteit vaak beperkt tot microscheuren [].

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Goede kwaliteitDe voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt,Tlalnepartla.kgmSteun vooruit kleine buis, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor,Tlalnepartla.kgmGrouting pijp grouting, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.


Tlalnepartla.kgmFabrikant holle zelfrijdende ankerstaafHoe te kiezen welke



Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om , is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Herbruikbare voegen pijp productspecificatie: binnendiameter: mm; Buitendiameter: mm; Tolerantie binnendiameter: ± ,mm; Lengte van elke rol: m.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Tlalnepartla.kgm?

Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws