Guazar.Installatie van koude opslagHoe om te gaan met lokale vervorming van

vrijgavetijd:2022-03-22 19:00:06 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:643

Kerntips:Guazar., moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden g

moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

Guazar.Het beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.

Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

MendipDe temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.

Het geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, die uitstekende thermische isolatie prestaties,Guazar.Machinebouw van koelopslaginstallaties, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.


Guazar.Installatie van koude opslagHoe om te gaan met lokale vervorming van



Koude opslag, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Tips voor de groothandel in verse opslagplaatsen: de specifieke functionele kenmerken van de zeevruchtenmachine in de groothandel in verse opslagplaatsen zijn eenvoudig te bedienen en het microcomputersysteem wordt aangenomen, en de temperatuur kan naar eigen goeddunken worden aangepast; De zeevruchtenmachine heeft een compacte structuur en een stabiele werking. Gebruikers hoeven alleen de voeding en de koelwaterleiding aan te sluiten om deze in werking te stellen; De groothandel zeevruchten machine condensator in de verse-opslag neemt intern met schroefdraad koperen pijp aan. goede warmtewisselwerkingen; De zeevruchtenmachine neemt een zuivere titanium buisverdamper aan, die een goed koeleffect en een sterke werking heeft; De groothandel van de vismachines in het koelhuis heeft een buitengewone drukafdichting en de prestaties van elke component zijn bijzonder goed; De zeevruchtenmachine heeft de voordelen van lage geluidshinder, lage vibraties, snelle koeling lange levensduur, hoge kosten en goede kwaliteit. De zeevruchtenmachine kan worden aangepast aan de eisen van de klant; Vele fruitgroothandelaren zullen het oorspronkelijke pakhuis veranderen in een opslagplaats voor het bewaren van fruit om vruchten voor langere tijd op te slaan. Vanwege het enorme verschil tussen pakhuizen meerdere kwaliteitsbeschermingsinrichtingen, heeft het veel aandacht nodig om het magazijn om te zetten in een gekwalificeerde energiebesparende fruitopslag.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

onderhoud van apparatuurDe kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels,Guazar.Installatie van kleine koelkast, met een afstand van mm en mm buiten.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?


Guazar.Installatie van koude opslagHoe om te gaan met lokale vervorming van



De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

detailsDe hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Vervang de koelolie. Na jaren van dienst moet de koelolie in de compressor worden vervangen. De olievlek, kopervijlsels, ijzervijlsels en onzuiverheden veroorzaakt door secundaire slijtage worden gemengd in het koelsysteem, dat de koelolie verdikt, de fluiditeit en de prestaties vermindert, het effect vermindert, verhoogt de last van de compressor, en de stroom zal hoger zijn dan die van de nieuwe machine, Dit is een slecht fenomeen. regelmatig en tijdig de koelmiddelolie vervangen om de goede prestaties van het systeem te handhaven, zodat het gebruik van de apparatuur op lange termijn gewaarborgd is.

De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

Guazar.Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

Dimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben,Guazar.Ontwerp en installatie van kleine koude opslag, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws