Sabanira.Installatie van plaat van koelopslagmachinesHet is een belangrijke moderne uitrusting

vrijgavetijd:2022-03-24 19:09:18 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:129

Kerntips:Sabanira.,Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat,Sabanira.Installatieprijs voor kleine koude opslag, testrapport

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat,Sabanira.Installatieprijs voor kleine koude opslag, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.

In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

Sabanira.De koelwatertoren moet schoon blijven en de lucht rond de watertoren met een lage temperatuur laten circuleren, teneinde te voorkomen dat de sundries de koeltoren in gaan en de warmtedissipatie-efficiëntie te verminderen.

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag,Sabanira.Farmaceutische reagentia koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Lentekhi.Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.


Sabanira.Installatie van plaat van koelopslagmachinesHet is een belangrijke moderne uitrusting



Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Het opzetten van een perfect computernetwerk om de wetenschap van de distributie en traceerbaarheid van koelketens te realiseren. In de Europese Unie, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

kennisTypes van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

Koude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie koude opslag installatie, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.


Sabanira.Installatie van plaat van koelopslagmachinesHet is een belangrijke moderne uitrusting



Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.

fabrikantExploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.

Nadelen: hoge nauwkeurigheidseisen, vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep, en de warmte in het compressieproces is moeilijk, zodat het gas alleen kan comprimeren met een kleine adiabatische index of inwendige koeling; Grote verplaatsbare scroll koeleenheid is moeilijk te realiseren. De ontvangende tanden zijn hoog, de verplaatsing is groot de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

--voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat) dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.

Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws