Ankraj.Farmaceutische biologische koude opslagExterne factoren van compressiekracht

vrijgavetijd:2021-12-07 22:04:55 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:404

Kerntips:Ankraj.,Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld na

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer,Ankraj.Quota voor de installatie van kleine koude opslag, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron,Ankraj.Koelkasten van groentegewassen, enz.

Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

Ankraj.Meteorologische elementen omvatten lokale gemiddelde temperatuur, relatieve temperatuur en zomermoessonfrequentie.

Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots, dat wil zeggen het gas in het magazijn, terug naar het magazijn via de bevochtiger en het isoleren van de buitenlucht.

Kotamadya Samarinda.kgmVereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding,Ankraj.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.


Ankraj.Farmaceutische biologische koude opslagExterne factoren van compressiekracht



Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Als de gecontroleerde atmosfeer niet voor lange tijd wordt gebruikt, heeft het geen koeling nodig zolang er geen fluorlekkage optreedt. Er kan echter sprake zijn van lekkage van fluor als gevolg van langdurige afwezigheid, zodat op dit moment koeling moet worden uitgevoerd.

Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels met een afstand van mm en mm buiten.

KwaliteitsborgingOf er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries vochtbestendig, enz.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Project analyseAndere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

Stel de parameters en de opening van de klep in de computer in volgens het glazuur en het gebruik van het koelhuis.

Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?

Ankraj.Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.

Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws