Esperanto.kgmKoeling van groenten en fruitHet demonstratieeffect heeft resultaten opgeleverd

vrijgavetijd:2022-04-21 20:25:51 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:578

Kerntips:Esperanto.kgm,Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circ

Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid,Esperanto.kgmProfessionele installatie voor koude opslag, de frequentie, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

De afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is mm en mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.

Esperanto.kgmDe hele apparatuur is schoon en de omgeving is schoon.

De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

Dnepropetrovsk.kgmHet diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag,Esperanto.kgmfabrikant van koelopslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag


Esperanto.kgmKoeling van groenten en fruitHet demonstratieeffect heeft resultaten opgeleverd



Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.

Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt, zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.

Eerste fase van de koelinstallaties

Doel van het projectAndere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur,Esperanto.kgmHoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, een elektrische koeldeur, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.


Esperanto.kgmKoeling van groenten en fruitHet demonstratieeffect heeft resultaten opgeleverd



Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

middelenDe bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

Of het pakhuis door de muur kan boren. De bouw en installatie van koude opslag moet gelijk zijn aan de installatie van air conditioner en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn en de externe eenheid moet worden aangesloten op de eenheid in de koelopslag.

Sterke vervormingsresistentie, niet gemakkelijk te kraken, glad, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar heeft ook een goede bevriezingsbestendigheid en geluidsabsorptie. Onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden kan de gemiddelde levensduur van de stijve schuimpolyurethaansolerende structuur meer dan dertig jaar bereiken. Tijdens de levensduur van de structuur, kan het de eenheidsprijs van droge, natte of elektrische corrosie onder normale bedrijfsomstandigheden bereiken, terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.

Esperanto.kgmHoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn, zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte, de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws