nagualKoene opslag van groenten en fruitKleine voetafdruk

vrijgavetijd:2022-04-22 00:25:51 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:495

Kerntips:nagual,. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofd

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, installatie van koude opslag, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, hoge prijs, service on-site schikking, eerlijk beheer! De gaten van bouten en bouten moeten met een afdichting worden verzegeld om te voorkomen dat de koude brug en de lucht lekken.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Qibray.Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

Met de ontwikkeling van de tijden koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag,nagualMedisch vers bewaren van koude opslag, is het belangrijk om materialen te selecteren met een goede thermische isolatie. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.


nagualKoene opslag van groenten en fruitKleine voetafdruk



Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator,nagualGoed bekend bedrijf voor koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.

Bij de vaststelling van de werkelijke regeling worden soms twee ontdooiingsregelingen vastgesteld en worden soms verschillende regelingen gecombineerd. Zo kunnen bijvoorbeeld de schaven, wand en top gladde leidingen van de gecontroleerde atmosfeer handmatig worden gecombineerd met de warmgasmethode. De vorst kan handmatig worden geveegd op normale tijden, en de ontdooiing van warm gas kan regelmatig worden uitgevoerd, zodat goed te begrijpen de vorst die niet gemakkelijk te verwijderen is door handmatig vegen en de olieophoping in de pijpleiding. Het spoelwater van de koude ventilator en de warmgasmethode. Warme lucht in combinatie met water kan worden gebruikt voor ontdooiing als er veel vorst is en de gecontroleerde atmosfeer opslag moet regelmatig ontdooien.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

superieure kwaliteitDe lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.


nagualKoene opslag van groenten en fruitKleine voetafdruk



Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Handig en efficiëntHet zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

Test op lekkage van ammoniak: na de test van het gasdebiet en het lek in de druk kan ammoniak worden gedetecteerd. Het doel is de luchtdichtheid van het verse opslagsysteem te verbeteren en een goede basis te leggen voor het systeem om ammoniak en thermische isolatiematerialen te vullen.

De apparatuur die in het pakhuis moet worden geïnstalleerd en in het pakhuis moet worden geplaatst of in een passende plaats in het pakhuis worden geplaatst; De wandloods moet vanaf de hoek van het opslaglichaam worden geïnstalleerd en het professionele koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden gebouwd. Het koelhuis voor de fruitteelt en het medisch koelpakhuis moeten hoge druk hebben, goede waterdichte prestaties, brand en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. De hoek moet tijdelijk worden bevestigd met . kleur plaat staal; Bij het installeren van elk wandpaneel gelijkmatig twee lagen schuimmateriaal op het gezamenlijke oppervlak van mannelijke en vrouwelijke groef aanbrengen en een laag schuimmateriaal aanbrengen bij het installeren van polystyreen wandpaneel. De deklaag moet uniform en continu zijn; Nadat het behang is geïnstalleerd, trek klinknagels aan de schoot van de interne en externe stalen platen van de twee wallen voor verbinding en fixatie, en de klinknagels afstand in het magazijn moet mm zijn; Bij het aansluiten van de bibliotheekplaat in de vorm van een excentrieke haak moet de excentrieke haak eenmaal worden losgemaakt voordat de installatie wordt geïnstalleerd om een betrouwbare vergrendeling tijdens de installatie te garanderen.

nagualDe twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem,nagualKoude opslag, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws