Vientiane StadOpslaghuis voor het conserveren van fruitWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgev

vrijgavetijd:2022-05-10 22:20:00 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:121

Kerntips:Vientiane Stad,Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de

Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

Vientiane StadOmdat ons grote koelhuis over het algemeen bestaat uit vele thermische isolatieworden en de kloof tussen elk bord is de plaats die onderhoud nodig heeft. Tijdens de bouw zullen deze gaten over het algemeen worden verzegeld met kit, maar als blijkt dat er in het verse magazijn tijdens het gebruik zeehonden defecten zijn, moeten ze op tijd worden gerepareerd.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

GualaceoNameDe schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.

De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.


Vientiane StadOpslaghuis voor het conserveren van fruitWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd



Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

Bij het verstellen van het station wordt elke uitlaatpijp in een hellende mond van -graden naar de bodem gezaagd, en de inlaat moet vier punten zijn van de diameter van de pijp van de verstelinrichting.

Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid,Vientiane StadDe koude opslag is daar geïnstalleerd, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag,Vientiane StadPrijs van het project voor medische koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

Norm voor inspectieHet belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.

Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.


Vientiane StadOpslaghuis voor het conserveren van fruitWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd



De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

Lijst van installatiematerialenSterke vervormingsresistentie niet gemakkelijk te kraken, glad, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar heeft ook een goede bevriezingsbestendigheid en geluidsabsorptie. Onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden kan de gemiddelde levensduur van de stijve schuimpolyurethaansolerende structuur meer dan dertig jaar bereiken. Tijdens de levensduur van de structuur, kan het de eenheidsprijs van droge, terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.

Nadelen: hoge nauwkeurigheidseisen, vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep, slechte ontwerp-prestaties; De werkkamer is niet gemakkelijk om externe koeling toe te passen, de verplaatsing is groot, de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

Vientiane StadDe efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, de cilindermouw, ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, bouw, fruitconservering, medische koude opslag en andere merkproducten, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, zal de temperatuur van het magazijn langzaam dalen.

--vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws