San Juan sacartepexPlantaardige nieuwbouwHet aanbod van de markt houdt een strak evenwicht.

vrijgavetijd:2022-05-11 20:20:01 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:615

Kerntips:San Juan sacartepex,De grondisolatie van kleine middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de o

De grondisolatie van kleine middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie,San Juan sacartepexInstallatie van koelkarton, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

Kg tot kg /m, en de dikte van de stalen plaat moet over het algemeen meer zijn dan . mm om aan de norm te voldoen. Op de markt zijn de belangrijkste grondstoffen van een speciaal koelopslagbord voor koudopslag polyfenyleen, polyethyleen en polyfenyleenvet. De dichtheid van thermisch isolatiemateriaal met polyfenyleen is dun en de thermische isolatiecoëfficiënt is niet erg hoog; Na een bepaalde verhouding van polyethyleen kan het koelisolatiemateriaal schuimen met een passende dichtheid en een goed thermische isolatie-effect en heeft een hoge belasting-draagkracht; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie, maar een slechte warmteisolatie. Daarom, de polyurethaan sandwich board met zeer goede prestaties behoort tot de polyurethaan sandwich board. Hoewel het iets hoger is, de polyurethaan board heeft zeer goede thermische isolatie prestaties en absorbeert geen vocht.

San Juan sacartepexDe verdamper is niet alleen een wisselaar voor koeling en bulkkoeling, maar ook een zeer belangrijke. Het is de taak van bulkkoeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in een nieuw magazijn. Bij de werkzaamheden op lange termijn van het koelhuis worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, meestal geplakt met een aantal verschillende producten. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare hulpbronnen. Het bedrijf omvat: koude opslag installatie, koude opslag, vers bewaren van fruit koude opslag, medische koude opslag. Bovendien, stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal een impact hebben op de koeling van de verse bewaring, Als de koeling van het koelhuis slecht wordt,San Juan sacartepexKleine bedrijf voor koelopslag, moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

Zouil.Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, zal de apparatuur stoppen en kan de elektriciteit niet verbruiken, zodat de elektriciteitslading niet zal worden verbruikt. Als een hoog energieverbruik is het dagelijkse energieverbruik van koude opslag relatief groot. Als het koeleffect niet goed is, als de apparatuur voor een lange tijd werkt, zal de levensduur dienovereenkomstig worden verminderd, wat gebruikers niet willen zien.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

managementEerste fase van de koelinstallaties

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.


San Juan sacartepexPlantaardige nieuwbouwHet aanbod van de markt houdt een strak evenwicht.



Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

De inspectiebasisDe uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is moet het worden gecontroleerd in de tijd.

Bouwplan en andere relevante gegevens van het project voor de bouw van koude opslag.

Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.

San Juan sacartepexDe koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.