Solora.Productie en installatie van koude opslagVoordelen van ontwerp

vrijgavetijd:2022-05-28 19:17:01 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:203

Kerntips:Solora.,Ontwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opsl

Ontwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, maar het is gemakkelijk om tot het waterverbruik van de koude verzameling te leiden; Medium- en ultralage koelkasten worden gedomineerd door naadloze verdampingspijpen, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, om zijn functies in het bevriezen van producten, koeling, verzekering enzovoort te verzekeren.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door koelmechanismen en die met een zeer lage vergassingstemperatuur worden gebruikt als koelmiddel om onder lage druk en onder mechanische omstandigheden te verdampen, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, zodat het doel van koeling en vermindering wordt bereikt.

MaydanpekNameNadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.


Solora.Productie en installatie van koude opslagVoordelen van ontwerp



Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Bij het verstellen van het station wordt elke uitlaatpijp in een hellende mond van -graden naar de bodem gezaagd, en de inlaat moet vier punten zijn van de diameter van de pijp van de verstelinrichting.

De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen,Solora.Prijs van de professionele installatie Koude opslag, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.

Laatste citaatTijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt,Solora.Prijs van het project voor medische koude opslag, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)


Solora.Productie en installatie van koude opslagVoordelen van ontwerp



Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling,Solora.Installatie koud opslagbedrijf, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.

KwaliteitsgarantieLevensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

Na het opstarten, eerst luisteren of het geluid van de compressor normaal is, en zien of de condensator en de koelventilator normaal werken.

Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws