Santa Cruz omeletQuota van de farmaceutische koelopslagHoe wordt het gemaakt

vrijgavetijd:2022-06-02 22:48:12 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:82

Kerntips:Santa Cruz omelet, lage waterabsorptiePolyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, goede waterdamppermeabiliteit, schuimpori

lage waterabsorptie

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

Er zijn vele toepassingsscenario"s van koude opslag, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?

Santa Cruz omeletSelectie van koeleenheid in koude opslag: de selectie van software voor koelopslagsystemen is voornamelijk het gebruik van koelcompressor en verdamper van air conditioning in koude opslag.

Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.

Colmar.Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte koelruimte, laadperron, enz.

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.


Santa Cruz omeletQuota van de farmaceutische koelopslagHoe wordt het gemaakt



Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.

Met frequente goederen in en uit en grote doorvoer wordt een speciale rekenkamer (ruimte) opgezet overeenkomstig de behoeften van productie en exploitatie. De temperatuur in het meetgebied is meestal ~ + ;.

De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.

VerpakkingsstrategieHet isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting, isolatie en vochtbestendig effect, zodat het koeleffect van de koude opslag wordt gewaarborgd. De elektrische koelkastdeur wordt gebruikt voor de koelkastdeur, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.


Santa Cruz omeletQuota van de farmaceutische koelopslagHoe wordt het gemaakt



Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de frequentie, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

Informatie-aanbevelingOnvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

Door de trage koeling zal alle apparatuur tijdens het gebruik elektrische energie verbruiken. Als de koeling traag is, zal de apparatuur stoppen en kan de elektriciteit niet verbruiken, zodat de elektriciteitslading niet zal worden verbruikt. Als een hoog energieverbruik is het dagelijkse energieverbruik van koude opslag relatief groot. Als het koeleffect niet goed is, zullen de jaarlijkse gebruikskosten direct meerdere malen verdubbelen. Bovendien, als de apparatuur voor een lange tijd werkt,Santa Cruz omeletInstallatieprijs van koude opslag, zal de levensduur dienovereenkomstig worden verminderd, wat gebruikers niet willen zien.

Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

Santa Cruz omeletEen groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten,Santa Cruz omeletOpdracht voor installatie voor koude opslag, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws