Gracier.Wat zijn de koelopslagbedrijvenKijk.

vrijgavetijd:2022-06-18 00:36:22 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:432

Kerntips:Gracier.,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.

In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

Gracier.Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, suggereert KFC koeling dat bedrijven ook de indeling, schaal, uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen, handelsmerk, etiket plakken en ondersteunende hulpmiddelen overeenkomstig de behoeften van het bedrijf Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

Amsterdamse --ZuidoostTijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater,Gracier.Professionele koelinstallatie, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal,Gracier.Installatieprijs voor verse koude opslag, laadperron, enz.


Gracier.Wat zijn de koelopslagbedrijvenKijk.



De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.

Minder reserveonderdelen, hoge betrouwbaarheid, stabiele en veilige werking en lage trilling; De efficiëntie van de gedeeltelijke belasting is hoog, zodat het niet gemakkelijk is om vloeibare hamer te hebben en niet gevoelig is voor vloeibare hamer; Het heeft de kenmerken van de transmissie van gas en een sterk aanpassingsvermogen aan de arbeidsomstandigheden; Stedloze aanpassing is beschikbaar.

Dimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Dienst eerstHet gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.


Gracier.Wat zijn de koelopslagbedrijvenKijk.



Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Totale kwaliteitsborgingthermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

Vervoer: vóór de installatie van de nieuwe opslagplaats, controleer het aantal opslagplaatsen van de nieuwbouw volgens de leveringsnota. Bij het laden en lossen van het magazijn bord, en leg een anti kraslaag op elke laag van het magazijn bord en de grondgewricht.

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.

Gracier.Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur,Gracier.Installatie voor koude opslag, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws