Sinchi.Welk bedrijf is beter om koude opslag te installerenAan welke problemen dient tijdens de oper

vrijgavetijd:2022-06-18 20:36:23 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:313

Kerntips:Sinchi.,De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.Wanne

De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

Sinchi.Meet de tandweerstand van de compressor en de isolatie van de motor.

Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.

Kwaksan.In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast, als een thuis, heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie koude opslag installatie, bewaring van fruit koude opslag koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot, omdat een groot aantal items moet worden geïsoleerd, zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn, en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger, en zelfs waterdamp condensatie optreedt, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis,Sinchi.Bedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties, alsmede een opleiding na verkoop.


Sinchi.Welk bedrijf is beter om koude opslag te installerenAan welke problemen dient tijdens de operatie aandacht te worden besteed



Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

Door de trage koeling zal alle apparatuur tijdens het gebruik elektrische energie verbruiken. Als de koeling traag is, zal de apparatuur stoppen en kan de elektriciteit niet verbruiken, zodat de elektriciteitslading niet zal worden verbruikt. Als een hoog energieverbruik is het dagelijkse energieverbruik van koude opslag relatief groot. Als het koeleffect niet goed is, als de apparatuur voor een lange tijd werkt, zal de levensduur dienovereenkomstig worden verminderd, wat gebruikers niet willen zien.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?

Aanbeveling van de homepageCompressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.


Sinchi.Welk bedrijf is beter om koude opslag te installerenAan welke problemen dient tijdens de operatie aandacht te worden besteed



Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen,Sinchi.Prijs van de koelopslaginstallatie, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat,Sinchi.Professionele installatiedienst voor koelopslag, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Encyclopedische kennisOntwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, maar het is gemakkelijk om tot het waterverbruik van de koude verzameling te leiden; Medium- en ultralage koelkasten worden gedomineerd door naadloze verdampingspijpen, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.

Reinig de drager en vervang de olie in de centrifugale pomp, en de trilling van de schacht.

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.

Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws