Zaragoza vierkantEen goede fabrikant van koelinstallatiesWat zijn de kwaliteitseisen voor gereedscha

vrijgavetijd:2022-07-02 22:25:32 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:81

Kerntips:Zaragoza vierkant,Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de d

Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k) die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

Dimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Zaragoza vierkantRedelijk ontwerpen van de verdeling van het koelhuis, zoals koelruimte, vriesruimte, machinekamer, gangpad, transportplatform, enz. Het koelhuis moet binnenshuis worden gebouwd om buitensporige temperatuur en een slecht koeleffect te voorkomen. Indien het buiten wordt gezet, moet een zonnedoek worden gebouwd; De draden mogen niet buiten zijn,

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

KhasabNameDe twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog wordt vergemakkelijkt.

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


Zaragoza vierkantEen goede fabrikant van koelinstallatiesWat zijn de kwaliteitseisen voor gereedschappen en secties die door de productielijn worden vereist



De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. De ene is het produceren en verwerken van platen met vaste vorm en specificatie, vaste lengte, totale breedte en dikte. Platen met overeenkomstige specificaties en modellen kunnen worden geselecteerd volgens de installatie van het koellichaam. koelkasten met hoge en gemiddelde temperatuur gebruiken meestal cm dikke koelkast platen, en ultra-lage temperatuur koelkasten en koelkasten voor het reinigen van de vrieskou gebruiken meestal cm of cm dikke koelplaten; Een ander soort polyurethaan schuim kan worden gespoten,Zaragoza vierkantKoude opslag volgens installatie, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de voltooide baksteen of betonnen magazijn onmiddellijk. Na de vorming is het zowel waterdicht als thermisch geïsoleerd. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand,Zaragoza vierkantHoeveel kost het professionele ontwerp en installatie van koude opslag, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke waterabsorptie en een slechte vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag. De structuur van moderne koude opslag ontwikkelt zich in de richting van kleding overeenkomende architectuur. Ze worden gemaakt in geprefabriceerde onderdelen, met inbegrip van stoombarrières en warmteschilden om de assemblage van het veld te waarborgen. Het voordeel is dat de projectbouw handig,Zaragoza vierkantKoude opslag van fruit, snel en beweegbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.


Zaragoza vierkantEen goede fabrikant van koelinstallatiesWat zijn de kwaliteitseisen voor gereedschappen en secties die door de productielijn worden vereist



De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.

Afdeling beheerDe hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Het afzuigoppervlak van de condensor moet meer dan mm van de wand worden gehouden en de uitlaat van de lucht moet meer dan m verwijderd worden van obstakels.

In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.

Zaragoza vierkantTijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, zodat het doel van koeling wordt bereikt.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws