Port BayataHoeveel kost de installatie van koelinstallatiesWat is de toekomstige trend

vrijgavetijd:2022-07-18 19:55:43 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:167

Kerntips:Port Bayata,Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het mag

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

Port BayataSpecifieke functionele kenmerken van verse machines.

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Leskovatz.Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte kanaal, laadperron, enz.

De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.

Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid de frequentie, de cyclus,Port BayataVers bevroren koude opslag, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..


Port BayataHoeveel kost de installatie van koelinstallatiesWat is de toekomstige trend



Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

Deze hoogwaardige CA-bibliotheek wil niet alleen een bepaald effect in het gebruik, maar wil ook dat de hete lucht ventilator het energieverbruik in gebruik verminderen. Elke klant wil een beter rendement met minder investeringen. Daarom zal ik vandaag introduceren hoe de CA-bibliotheek energie-besparende effect kan bereiken.

Kg tot kg /m, en de dikte van de stalen plaat moet over het algemeen meer zijn dan . mm om aan de norm te voldoen. Op de markt zijn de belangrijkste grondstoffen van een speciaal koelopslagbord voor koudopslag polyfenyleen,Port BayataInstallatie van voedselsnelle bevriezing en koude opslag, polyethyleen en polyfenyleenvet. De dichtheid van thermisch isolatiemateriaal met polyfenyleen is dun en de thermische isolatiecoëfficiënt is niet erg hoog; Na een bepaalde verhouding van polyethyleen kan het koelisolatiemateriaal schuimen met een passende dichtheid en een goed thermische isolatie-effect en heeft een hoge belasting-draagkracht; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie, maar een slechte warmteisolatie. Daarom, de polyurethaan sandwich board met zeer goede prestaties behoort tot de polyurethaan sandwich board. Hoewel het iets hoger is, de polyurethaan board heeft zeer goede thermische isolatie prestaties en absorbeert geen vocht.

tussenpersoonKenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan,Port BayataHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installeren, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.


Port BayataHoeveel kost de installatie van koelinstallatiesWat is de toekomstige trend



Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

Ontwikkeling CurriculumIn de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

Luchtdruktest: de test van de netheid van het systeem, is de laatste schakel van de inbedrijfstelling. Dit werk kan worden verdeeld in druk-, vacuüm- en ammoniak-detectiesfases.

Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatie

Port BayataVoor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws