Kootra.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenAcht eisen van

vrijgavetijd:2022-07-20 21:55:45 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:462

Kerntips:Kootra.,Kootra.Installatie van verse opslag,De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het s

Kootra.Installatie van verse opslag,

De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, heeft het geen koeling nodig zolang er geen fluorlekkage optreedt. Er kan echter sprake zijn van lekkage van fluor als gevolg van langdurige afwezigheid, zodat op dit moment koeling moet worden uitgevoerd.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

WijnSteden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur,Kootra.Kleine medische koude opslag,Kootra.fabrikant van koelopslag, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.


Kootra.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenAcht eisen van



--Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

De locatie van de installatie van een nieuw magazijn moet op een stabiele en gemakkelijke plaats zijn; (als het een lokale fruitboer is, moet hij in de buurt van de fruitbron worden geïnstalleerd)

De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog, de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.


Kootra.Hoeveel kost de koude opslag om te installerenAcht eisen van



Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteitEerste fase van de koelinstallaties

Het onderhoud van elektrische apparatuur in de groothandel van apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen wordt daadwerkelijk uitgevoerd door lassers of personeelsleden die de kennis van het energieverbruik begrijpen. De schakelstroom moet tijdens het onderhoud worden onderbroken.

Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Kootra.De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?

Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws