octoHoeveel kost het om een koude opslag te installerenHoe beter gebruik

vrijgavetijd:2022-07-24 23:55:48 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:572

Kerntips:octo,Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en e

Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

octoDe koelbox op de koelbox is zeer gemakkelijk om vuil te zijn, dus het moet worden schoongemaakt op tijd volgens de specifieke situatie. Om stabiele warmtegeleiding en praktisch effect te handhaven. Goede warmteverwijdering en koeling. Het is niet nodig om vuil rond de koeleenheid te verzamelen.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt,octoInstallatie van een klein koud opslagproject,octofabrikant van een koelinstallatie voor snelle bevriezing, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het belangrijk om materialen te selecteren met een goede thermische isolatie. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.


octoHoeveel kost het om een koude opslag te installerenHoe beter gebruik



Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.

Echter, door hoge arbeidsintensiteit en onvolledige ontdooiing, heeft het beperkingen.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidDe scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.


octoHoeveel kost het om een koude opslag te installerenHoe beter gebruik



Het geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen, en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.

AgentHet maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

De koelkast heeft de voordelen van hoge kosten mooi uiterlijk, lange levensduur en handige verplaatsing. Dus snel vervangen sproeien. De keuze van het sproeien moet een grote koelruimte hebben,octoKoud fruit opslag, zodat de kostenbesparingen worden weerspiegeld.

Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.

octoBij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws